Õiglase Kaubanduse kohv

Autor: Toidutare.ee
Meira Õiglase Kaubanduse kohv on ülivõimsalt Soome müüdavaim Õiglase Kaubanduse Kohv. Eetline tarbimine on üha enam tähtsustumas. Meira Reilu kohv on kiiresti tõusnud turuliidriks oma tootekategoorias.
 Meira Õiglase Kaubanduse kohv on ülivôimsalt Soome müüdavaim Ôiglase Kaubanduse Kohv. Eetiline tarbimine on üha enam tähtsustumas. Meira Reilu kohv on kiiresti tôusnud turuliidriks oma tootekategoorias.
  • Paljud ettevôtted ja kollektiivid on valinud just Meira Reilu kohvi oma kohvimargiks
  • Nooruslik ja hästi eristuv pakend väljendab väärtuslikkust
  • Arendab kaubanduse imagot positiivsemas suunas
  • Ôiglase Kaubanduse kohvi tarbimine on tänu Meira Reilu kohvi lanseerimisele kasvanud kiiresti. Leidkem koht Meira Reilu kohvile kauplustes ja kodudes.
  • Ôiglase Kaubanduse märk tagab, et kohv on toodetud rahvusvaheliste Ôiglase Kaubanduse kriteeriumite kohaselt.

Müügil:
  • Maksimarketites
  • Prismades
  • Rimi Hüpermarketites
  • Tallinna Kaubamaja Toidumaailmas
  • Stockmannis
   
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 16.nov 2011 08:55
Mel: antud juhul rääkisingi supist, hautisest jne, kus ära süüakse nii liha kui leem :)
Mel 15.nov 2011 17:52
aga muidugi, kui toidu eesmärgiks vaid kõhu täitmine ja toiteväärtus, siis pole tõepoolest erilist tähtsust kas liha kuuma või külma vette, sest ära süüakse nagunii kõik :)
Mel 15.nov 2011 17:45
julgeb siinkohal Siirile vastu vaielda. Kui tahetakse maitsvamat liha, siis justnimelt ja alati kuuma vette! Kuum vesi "ehmatab" liha ja vahtu tõepoolest ei teki nii palju. Seda seetõttu, et lihamahlu ei eraldu nii palju! Külma veega keetes aga muutub liha seetõttu kuivemaks ja maitsetumaks. Kon-
did paneme külma vette just seetõttu, et võimalikult tugevam ekstrakt eralduks. Selgema leeme saamine on aga juba eraldi teema...
Siiri Kirikal 01.nov 2011 08:35
Mel: toiduteoreetikud räägivad, et supi keetmisel pole toiteväärtuse seisukohalt suurt vahet, kas panna liha külma või keevasse vette. Küll soodustab külma vette liha (sealjuures ka kontidega liha) panemine vahu eemaldumist ja nii saadakse selgem leem.
Mel 31.okt 2011 19:08
hm, kui tahetakse head suppi ja ka head LIHA, siis pannakse viimane vist ikka KUUMA vette! Külma vette paneme siiski ainult kondid mis eemaldatakse hiljem. Ka kontidega liha KUUMA vette!
Keitsu3 06.veeb 2010 18:33
Mulle eriti lambaliha ei maitse kuid see oli tõesti hea . ;)
1