Fahle restorani õhtusöök gurmaanidele

Fahle restoran hakkab alates sellest aastast igakuuliselt korraldama gurmaanide õhtusööki. T…
Fahle restoran hakkab alates sellest aastast igakuuliselt korraldama gurmaanide õhtusööki. Tegemist on gourmet-õhtusöökidega, millel osalejad saavad nautida Fahle peakoka Martti Koppeli poolt spetsiaalselt selleks õhtuks valmistatud viie-käigulist menüüd koos jookidega ning ühtlasi kuulata toidu kõrvale esitlusi põnevatel teemadel erinevate elualade professionaalidelt. Esimene gourmet-õhtusöök toimub juba 30. jaanuaril algusega kell 19.00 ning sinna on esinema palututd Eesti ühe tuntuim gemmoloog Karin Eensaare, kes räägib seekord kuulsatest teemantitest ning pärlitest.
Gourmet-õhtusöögi menüü koos jookidega on alljärgnev: · Böff põdralihast koos muraka-ingveri-chilli moosiga
Saaremaa viin · Värske lobsteri salat rohelise spargli ja musta kalamarja-safrani kastmega
Grüner Veltliner, Freie Weingärtner, Wachau, Austria · Grillitud tiigerkrevett musta trühvli õli ja Breasola singi panzarottiga
Soave Classico, Tedeschi,Veneto, Itaalia · Grillitud Brasiilia härjafilee parmesani, rukola ja balsami-veiniäädika ning mango-granaatõuna salsaga
Pinotage, Zonnebloem,Stellenbosch, Lõuna-Aafrika. · Valik käsitsivalmistatud trühvlid Amarone della Valpolicella,Zenato Verona Itaalia
Kohv ning konjak Frapin V.S.O.P. Gourmet-õhtusöögil osalemise hind on 1200 krooni inimese kohta ning osalejate arv on piiratud. Palume kõigil huvilistel võtta ühendust Fahle restoraniga hiljemalt 28. jaanuariks telefonil 6030588 või e-mailitsi fahle@tuuleveski.ee
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa