Uudiskiri Instagram Facebook
 
Uudised ja sündmused

Fahle restorani õhtusöök gurmaanidele

Uudised ja sündmused

Fahle restorani õhtusöök gurmaanidele

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Fahle restoran hakkab alates sellest aastast igakuuliselt korraldama gurmaanide õhtusööki. T…
Fahle restoran hakkab alates sellest aastast igakuuliselt korraldama gurmaanide õhtusööki. Tegemist on gourmet-õhtusöökidega, millel osalejad saavad nautida Fahle peakoka Martti Koppeli poolt spetsiaalselt selleks õhtuks valmistatud viie-käigulist menüüd koos jookidega ning ühtlasi kuulata toidu kõrvale esitlusi põnevatel teemadel erinevate elualade professionaalidelt. Esimene gourmet-õhtusöök toimub juba 30. jaanuaril algusega kell 19.00 ning sinna on esinema palututd Eesti ühe tuntuim gemmoloog Karin Eensaare, kes räägib seekord kuulsatest teemantitest ning pärlitest.
Gourmet-õhtusöögi menüü koos jookidega on alljärgnev: · Böff põdralihast koos muraka-ingveri-chilli moosiga
Saaremaa viin · Värske lobsteri salat rohelise spargli ja musta kalamarja-safrani kastmega
Grüner Veltliner, Freie Weingärtner, Wachau, Austria · Grillitud tiigerkrevett musta trühvli õli ja Breasola singi panzarottiga
Soave Classico, Tedeschi,Veneto, Itaalia · Grillitud Brasiilia härjafilee parmesani, rukola ja balsami-veiniäädika ning mango-granaatõuna salsaga
Pinotage, Zonnebloem,Stellenbosch, Lõuna-Aafrika. · Valik käsitsivalmistatud trühvlid Amarone della Valpolicella,Zenato Verona Itaalia
Kohv ning konjak Frapin V.S.O.P. Gourmet-õhtusöögil osalemise hind on 1200 krooni inimese kohta ning osalejate arv on piiratud. Palume kõigil huvilistel võtta ühendust Fahle restoraniga hiljemalt 28. jaanuariks telefonil 6030588 või e-mailitsi fahle@tuuleveski.ee

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes