Hõbelusikad parimate söögikohtade vahel jagatud

Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud gastronoomiakonkursi hõbelusikad on jagatud. See on kord a…
Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud gastronoomiakonkursi hõbelusikad on jagatud.
See on kord aastas tehtav sügav kummardus parimatest parimatele nii toiduvalmistamise kui teenindamise vallas.

Hortese aianduskeskusesse üheks õhtuks ehitatud gurmeerestoranis toimunud auhinna galal selgusid gastronoomiakonkursi “Hõbelusikas” võitjad 10 kategoorias:

Parim kokk Tõnis Siigur restoranist Stenhus
Nominendid Aleksader Fedin restoranist Kolm Õde
Vladislav Djatsuk restoranist Egoist

Parim restoran on veinirestoran In Studio Vinum
Nominendid restoran Vertigo ja piprarestoran Karl Friedrich

Parim pere/lapsesõbralik söögikoht on Suure Tõllu Kõrts (Saaremaal)
Nominendid Restoran Paat ja Lucca

Parimaks õllepakkujaks valiti restoran-õlletehas Beer House

Nominendid Baieri Kelder ja Püssirohukelder Tartus

Parimaks pubiks tunnistati Suure Tõllu Kõrts Saaremaal
Nominendid Altja Kõrts ja Restoran- õlletehas Beer House

Parim toidu ja veinisobivus on veinirestoranis In Studio Vinum

Nominendid restoran Vertigo ja Bonaparte

Parim kohvik on UpUp Lounge
Nominendid Café Truffe (Tartus) ja kohvik C´est La Vie

Parim paik Tallinnas on Restoran Ö
Nominendid Vertigo ja Bocca

Aasta toiduelamus ja üllatusauhind läks restoranile Restoran Tcaikovsky

Parim gurmee restoran on Stenhus
Nominendid Restoran Ö ja Bonaparte
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AnnT 01.veeb 2008 15:45
Stenhus Siiguriga on tõesti parim gurmee restoran Eestis, lisaks on see koht romantiline ja hubane. Vertigo on parim uus tulija ja Altja kõrts on samuti koht, kus tuleks kõigil ära käia. Teised kohad on vanad ja stabiilsed :-), üllatuseks on, et Boccat enam nimekirjast ei leidnud. Paat lapsesõbraliku kohana pani veidi kukalt kratsima, midagi vastumeelset seal lastele ei ole, kuid ka midagi sõbraliku mitte, nad võiksid parandada lapsesõbralikust sellega, et pakkuda toiduootamise ajal lastele joonistustarbeid vm huvitavat nagu oleme kohanud mitmes restoranis. Suure Tõllu Kõrts ei ole samuti tundmatu, kuid peale lastetoolide ja sõbraliku naeratuse me taas sealt erilist ei leidnud. Külastame seda kohta kuu aja pärast jälle, palun üllatage meid!
Sirte 15.apr 2006 14:41
Kuna ananass annab palju vedelikku välja, siis jääb pisut liiga vedelaks ega tarretu väga hästi
1