Tervise Arengu Instituut kuulutab välja parima koolisöökla konkursi

Tervise Arengu Instituut kuulutab välja üleriigilise konkursi „Parim koolisöökla 2008”, mille…
Tervise Arengu Instituut kuulutab välja üleriigilise konkursi „Parim koolisöökla 2008”, mille finaal toimub novembrikuus 13. Toidumessil. Konkursil võivad osaleda kõik koolisööklad. Konkurss toimub juba kolmandat korda, eelmise aasta konkursi võitja oli Kivi-Vigala Põhikool. Parima koolisöökla konkursi eesmärk on propageerida tervislikku koolitoitu. Konkursi parimate näidete varal innustatakse koolide toitlustajaid pakkuma kvaliteetsemat ja mitmekesisemat koolitoitu, parandades oma retsepte ning tõstes toitlustajate kvalifikatsiooni. Lisaks on konkursi eesmärgiks pöörata ühiskonna tähelepanu tervisliku koolitoidu teemale ning tunnustada head tööd tegevaid koolide toitlustajaid. Parima koolisöökla konkurss toimub kolmes voorus. Esimeses voorus esitavad koolisööklad maakondlikule konkursile koolilõuna menüüd ja täidavad kooli puudutava küsimustiku. Selle põhjal valitakse igast maakonnast need koolid, kes pääsevad järgmisesse vooru. Teise vooru käigus analüüsib žürii menüüde toitaine- ja energiasisaldust ja külastab sööklaid kohapeal ning valib lõppvõistluse 6 finalisti. Võistluse finaal toimub 1. novembril Toidumessil, kus iga koolisöökla võistkonna tööd hindab professionaalidest žürii. Konkursitööde esitamise tähtaeg on 30. aprill. Konkursi tingimused on üleval veebileheküljel Lisainfo: Tagli Pitsi
toitumise spetsialist
Tervise Arengu Instituut
tel 659 3971
tagli.pitsi@tai.ee Helen Noormets
kommunikatsiooniosakonna juhataja
Tervise Arengu Instituut
tel 659 3987
gsm 562 40735
helen.noormets@tai.ee
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marion 18.märts 2011 14:44
Tegin kartuli peaaegu pudruks ja segasin kõik ained. Väga hea oli! Krõbedaks ma ka ei saanud, aga usun, et praadides segu kotlettideks jääks krõbedad. Sisse võiks veel juustu riivida:)
... 28.dets 2010 13:52
Kokku jääb ta sul siis kui paned ta raskuse alla tahenema peale ahjust välja võtmist Ja lõikad lahti alles kunagi hiljem
oquill 27.dets 2010 15:22
Kas see suflee peaks jääma ühte tükki nagu pildi peal? Minu oma oli sama pude nagu enne ahju panemist ja sellist krõbedat kihti peal ei olnud, kuigi tegin kõik nii nagu kirjas. Äkki peaks kauem küpsetama, nt pool tundi?
säutsmoonik 27.dets 2010 14:12
Kohvitassid 220 kraadiga ahju? Kas keegi on proovinud?
Kats 23.dets 2010 10:15
Kas keegi on proovinud? Kuidas oli? :)
1