Fazer Pagarid toob müügile uued kaera-juustu röstikuklid

Pagaritoodete valmistaja Fazer Pagarid täiendab märtsis oma röstikuklite tooteperekonda uue k…
Pagaritoodete valmistaja Fazer Pagarid täiendab märtsis oma röstikuklite tooteperekonda uue kaera-juustu röstikukliga. Kuusnurksed pooleks lõigatud röstikuklid sisaldavad 11% tervislikku kaera.

"Lähtusime sortimendi täiendamisel meie juba turul olevate röstikuklite populaarsusest. Loodame, et uus maitse võimaldab muuta nii täiskasvanute kui laste toidulauda veelgi mitmekülgsemaks. Kuigi uusi kukleid on mõnus süüa ka röstimata kujul, tuleb juustumaitse eriti hästi esile just toote röstimisel,“ rääkis Ande Tulp, Fazer Eesti turundusjuht.

Lisaks tervislikele kaerateradele, kaerakiududele ning kaerahelvestele sisaldavad Fazeri kaera-juustu röstikuklid ka juustu, nisujahu ning tervislikke purustatud rukkiteri. Uued kuklid maksavad poes 17-18 krooni.

Fazer Pagarite röstikuklite sortimendist leiab lisaks uuele kaera-juustu röstikuklile ka rukkiröstikukli, porgandiröstikukli ja mitmevilja-röstikukli. Kõik kuklid on kuusnurkse kujuga, pooleks lõigatud ning sobivad hästi röstimiseks.  
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tsarinna 08.jaan 2012 20:28
Tõesti maitsev pirukas, meie pere teeb juba teist päeva järjest sama pirukat ;)
Margit 06.okt 2011 15:40
Mina lisasin õunte vahele veel rosinaid! Kahjuks selle aja järgi,mis siin antud,jäi altpoolt taigen eriti toores:(
Merje Maripuu 21.apr 2011 17:59
Tainas oli kleepuv ja seda raske tõsta ahjuplaadile. Teinekorra puhul on mõte küpsetuspaberil rullida ja sellega tõsta. Lõpptulemus on nii superhea pirukas. Krõbeda piruka sulanud jäätisega on mõnuss einestada.Panen 5 .
Kati 09.märts 2011 22:24
Väga maitsev! Panin ka suhkrut ja kaneeli natukene rohkem ja tänu eelnevale kommentaarile rullisin kahe küpsetuspaberi vahel, muidu oleks küll jah suhteliselt võimatu olnud, sest väga jahust ka ei tahtnud ja kleepuv on see tainas ikka väga :) Aga muidu väga väga hea tuli küll!
K. 28.jaan 2011 12:25
Tõeliselt maitsev ja krõbe pirukas! Sai ühe õhtuga otsa ja järgmisel päeval nõuti uut. Panin ainult suhkrut topelt - muidu tundus tainas liialt mage. Väike miinus on see, et tainast on rullitult paha pirukaks vormida. Rullimisel kasutage palju jahu (ka spets alusel) või rullige küpsetuspaberil, siis saate taigna kätte. Ah jaa, mõned rosinad sobivad ka pirukasse suurepäraselt!
1