Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kuidas teha? Pelmeenid kolme erineva täidisega

Kuidas teha? Pelmeenid kolme erineva täidisega
Isetehtud pelmeenidest paremaid ei ole! Nii et põll ette ja asu vahetevahel näiteks koogi asemel hoopis pelmeene meisterdama. Tee neid kohe suurem kogus, pane ülejäägid sügavkülma. 

Teeme süüa soodsalt ja maitsvalt!

Teeme süüa soodsalt ja maitsvalt!
Soodne menüü ei tähenda sugugi ainult makarone juustuga või vortsikastet kartuliga. Poes käies ole tooraine suhtes kriitiline, kodus lase aga oma lemmikmaitsete osas fantaasial lennata. Ise süüa tehes oled juba nii ehk naa võidumees. Et argiste heade toitude…

VAATA 2017. aasta kõige populaarsemaid retsepte!

VAATA 2017. aasta kõige populaarsemaid retsepte!
Aasta aastalt koguneb Toidutare.ee lehele ohtralt uusi retsepte kirjastuse retseptitoimetajatelt. Vaata, millised kümme osutusid neist möödunud aasta suurimateks lugejate lemmikuteks? 

Sööme maguskartulit ehk bataati!

Sööme maguskartulit ehk bataati!
Mis on maguskartul? Maguskartuli nimi viitab küll kartulile, ent botaaniliselt pole need kaks vilja omavahel sugulased. Maguskartul ehk bataat kuulub hoopis kassitapuliste sugukonda ja on mitmeaastane taim.

Maitsvad ja säästlikud talveroad

Maitsvad ja säästlikud talveroad
Pühademöllust taandumisel külmkappi või sahvrisse kiigates leiab sealt peoajast üle jäänud praadi ja hapukapsast, kartuleid ja juurikaid. Ka piparkookidest on vast selleks ajaks isu täis ja mandariinikorvis mär…

Kuidas küpsetada ahjuliha? Jõuluaja lemmikretseptid

Kuidas küpsetada ahjuliha? Jõuluaja lemmikretseptid
Pehme ja mahlane ahjupraad on jõulude ajal igal laual.

Kui sinu seedimise heaolu on sulle tähtis!

Kui sinu seedimise heaolu on sulle tähtis!
On ilmunud raamat ülipopulaarse teeseenejoogi austajatele. Probiootikumide kaulikkus on jõudnud inimeste teadvusesse ja teeseene jook ehk kombucha on trendijook nr 1 mittealkohoolsete jookide seas.


(30.11.2017)

Kingitus Eesti Vabariigile. Ilmus kokaraamat “Metsaköök”

Kingitus Eesti Vabariigile. Ilmus kokaraamat “Metsaköök”
Armastatud fotograaf ja kokaraamatute autor Hele-Mai Alamaa ning ajakirjanik Merle Liivak andsid välja metsikult isutava ja rammusalt mahuka kokaraamatu “Metsaköök”. Kõik on oodatud raamatu sumedale…


(30.11.2017)

Toidutare.ee veebilehel võib esineda häireid!

Toidutare.ee veebilehel võib esineda häireid!
Seoses Toidutare uuenemisega, võib lehe töös esineda häireid. Vabandame ebamugavuste pärast ja kohtume peagi juba uuenenud veebilehel.


(20.11.2017)

Uued küpsetussegud speltaga

Uued küpsetussegud speltaga
Speltajahust küpsetussegud on mugav ja samal ajal tervislik valik, kui armastad ise süüa teha ja küpsetada. Valmissegud pakuvad ühest küljest elu lihtsamaks muutvaid valikuid, teisalt ei pea sa küpsetiste maitses ja kvaliteedis järeleandmis…


(20.11.2017)

Ohoo! Päris head sibularoad

Ohoo! Päris head sibularoad
Sibul – nii armastatud kui vihatud – on asendamatu köögivili meie köögis ja vaat et kõige sagedasem osaline toidulaual. Enamasti kui maitseandja või lisand, kuid väga hästi sobib ta ka põhikomponendiks. Kuumtöötlemisel kaotab sibul kibeduse…


(20.11.2017)

Kuidas teha? Sügiseselt seenekujulised küpsised

Kuidas teha? Sügiseselt seenekujulised küpsised
Need meeprääniku maitsega küpsised on vahva sügisene kingitus, mida on tore ka koos lastega meisterdada. Selle retsepti järgi saad umbes 25 seenekujulist küpsist. 


(13.11.2017)

123456535455