Uudiskiri Instagram Facebook
 
Talve kuumimad joogid ja maiustused

Talve kuumimad joogid ja maiustused
See raamat on inspiratsiooniallikaks, kuidas külmast ja karmist aastaajast läbi tulla, nii et ka kõige külmemad talveõhtud oleksid täis soojust ja naudinguid. Ei pea olema veiniekspert, et teha head hõõgveini, ja niisamuti on ka maiustuste…


(03.12.2013)

Veinirööv

Veinirööv
Peter Mayle'i uus põnev lugu "Veinirööv" viib meid osa saama vilkast tänapäeva Los Angeles kõrgklassi elust ja olust, jätkudes poole loo pealt aga vanal heal Prantsusmaal, kus vein ja toit on pühad teemad. Kaks maailma saavad kokku läbi vei…


(02.12.2013)

"Leiburi Leivateo" võitis Eha Karus
Leiburi korraldatud konkursi „Leiburi Leivategu 2013“ võitis haridustöötaja Eha Karus Jõhvist leivaga “Hommikusöögileib”. Võiduleiva võtab Leibur 2014. aasta alguses tootmisesse ning seda saab maitsta kogu Eesti.


(25.11.2013)

Avati uus Prantsuse stiilis kohvik

Avati uus Prantsuse stiilis kohvik
Oktoobri keskel Õismäel uksed avanud prantsusepärases kohvikus ja pagariäris Lyon keeb elu nii argipäeviti kui nädalavahtuseti. Moodsas stiilis kohvik pakub klassikalisi pagaritooteid, päevamenüüd, pühapäeviti korraldatakse teemaõhtuid ning…


(25.11.2013)

Šokolaadi meistriklass

Šokolaadi meistriklass
Raamatu autor William Curely on šokolaadimaailmas tuntud nimi. Ta on Briti šokolaadiakadeemia parima šokolaadimeistri auhinna neljakordne võitja, kel selja taga pikad õpipoisi aastad mainekate tippkokkade käe all, ent keda iseloomustab kann…


(25.11.2013)

Restoran Kaljas ootab oma pardale

Restoran Kaljas ootab oma pardale
Viru väravate vahetus läheduses asub restoran Kaljas. Kes vanalinna peatänavalt kiiruga läbi tuhisevad, pole pea aasta tegutsenud kala- ja mereanniretsorani ilmselt märganud. Suve ajal sai aga koht kuulsaks tänu oma vaiksele terrassile, mis…


(25.11.2013)

Kingituseks kohvigurmaanile

Kingituseks kohvigurmaanile
Jõulud pakuvad maitsekogujatele alati erilise hetki. Eriliste kohvide seast leiad nüüd ka ühe eriti erilise maitse - Paulig Presidentti Black Label kohvi. 


(19.11.2013)

Varsti jõulud käes!

Varsti jõulud käes!
Eesti suurematesse kauplustesse on jõudnud A. Le Coqi poolt spetsiaalselt pühadeks valminud Jõuluporter ja talvine Fizz Winter Apple.


(19.11.2013)

Uued ahjupraed ja verivorstid ootavad proovimist

Uued ahjupraed ja verivorstid ootavad proovimist
Rakvere lihatööstuse on jõulumeeleolud vallutanud juba mitu nädalat.  Sel talvel pakutakse peolaua katmiseks naturaalseid ja koduse maitsestusega ahjupraade ja verivorste. Uued ahjupraed ja verivorstid ei sisalda ühtegi kunstlikku E-ainet…


(19.11.2013)

Valiti Eesti parimat õlletundjat

Valiti Eesti parimat õlletundjat
Estonia Talveaias valiti möödunud nädala lõpul esimest korda Eesti parimat õllesommeljeed. Võitja tiitli pälvis Kristjan Markii, teise koha sai Kaimar Karu, kolmanda Oskar Pihlik ning neljandaks jäi Marko Mägi. Kokku ihkasid parima õllesomm…


(19.11.2013)

Desserdid

Desserdid
Kes suudaks vastu panna magusale ahvatlusele ‒ perenaise ulatatud jäätisepokaalile, magusat aroomi levitavale ahjusoojale vormile, hõrgu kreemiga täidetud korvikesele või kuninglikule torditükile. Uus raamat ootab maiustjaid.


(13.11.2013)

Kokteilid & kaunistused

Kokteilid & kaunistused
Rahvusvahelistel võistlustel arvukalt auhindu noppinud Eesti võistlusbaarmenite Heinar Õispuu ja Kristo Tomingase pildirohke kokteiliraamat on mõeldud eelkõige erialaseks kasutamiseks baarmenitele, kel on plaanis oma oskusi proovile panna. 


(11.11.2013)

123181920535455