Uudiskiri Instagram Facebook
 
Oma Maitse kokakool: Itaalia köök

Oma Maitse kokakool: Itaalia köök
Kolmapäeval, 22.märtsil toimub Toiduakadeemias järjekordne Oma Maitse kokakool. Sel korral valmistatakse koos tuntud ja armastatud kokkade Aare ja Manuga tõelisi Itaalia hõrgutisi!


(16.03.2017)

Uus raamat: Mereannid. Krevetist kalmaarini

Uus raamat: Mereannid. Krevetist kalmaarini
Mereannimaailm on kirju ja rikkalik – eri meredes elutsevad krevetid, erinevad karbid, kalmaarid, kaheksajalad, krabid, vähid jne rikastavad paljude maade toidulauda. Et ka meie kauplustes on mereande üha laiem valik, aitab raamat nende mol…


(20.02.2017)

Uus raamat: Ehe eesti köök

Uus raamat: Ehe eesti köök
Esimene „Eesti köögi“ raamat ilmus 2003. aastal Harri Ilveselt ja Lia Virkuselt ning on olnud müügil siiani. Saabunud on aeg uue raamatu jaoks, mis kannab pealkirja „Ehe Eesti köök“. Aastaaegade järgi kokku pandud raamatusse on kogutud kolm…


(20.02.2017)

Uus raamat: Leivad ja leivahõrgutised

Uus raamat: Leivad ja leivahõrgutised
Leiba saab toiduvalmistamiseks ja küpsetamiseks kasutada mitmel moel ning see, kas leib on poest ostetud või ise tehtud, ei ole sugugi oluline. Soome tuntuima toidublogi Hellapoliisi pidaja Kati Jaakoneni raamat on innustav kogumik leiva…


(13.02.2017)

Kui annad õnnele võimaluse

Kui annad õnnele võimaluse
Selgunud on Ajakirjade Kirjastuse möödunud aasta ajakirjade tellimisloterii võitja ehk 10 000 € on leidnud kodu.


(31.01.2017)

Dmitri Roozil õnnestus säilitada Eesti 14. positsioon maailma tippkokkade võistlusel

Dmitri Roozil õnnestus säilitada Eesti 14. positsioon maailma tippkokkade võistlusel
Eile õhtul selgusid Lyonis, Prantsusmaal Bocuse d´Or kokkade võistluse võitjad. Kulla võitis Ameerika Ühendriikide meeskond. Põhjala riigid mängivad endiselt olulist rolli maailma gastronoomia maastik…


(26.01.2017)

Õhtune film koos pitsaga? Miks ka mitte

Õhtune film koos pitsaga? Miks ka mitte
Telia TV Videolaenutusest saad alates tänasest tellida endale sobiva filmi koos suure pitsaga. Tegemist on esialgu pilootprojektiga, mis kestab 15. veebruarini.


(25.01.2017)

Koch pani pudelisse keisrite lemmikõlle Imperial Stout’i

Koch pani pudelisse keisrite lemmikõlle Imperial Stout’i
Käsitööõllede tootja Koch tõi turule nummerdatud eripruuli Tammevaadi Imperial Stouti, mida valmistati eksklusiivselt vaid 1560 pudelit. Erilist tähelepanu pööras õllemeister sügavate ja küpsete maits…


(19.01.2017)

Eestit esindab Bocuse d´Or 2017 taas Dmitri Rooz

Eestit esindab Bocuse d´Or 2017 taas Dmitri Rooz
Bocuse d’Or tähistab sel aastal suurt juubelit – esimese kokanduse olümpiaks nimetatud võistluse toimumisest möödub 30 aastat. Nime on võistlus saanud oma asutaja, Prantsuse legendaarse koka Paul Bocuse’i järgi, kes aastal 1987 selle kokand…


(09.01.2017)

Peekoni 50 krõbedat varjundit

Peekoni 50 krõbedat varjundit
Peekonit, seda patuselt rammusat sealihatükki kardetakse, kuid samal ajal ka armastatakse, kuna see maitseb nii hõrgult. Läbikasvanud peekonist valmistatud roog saab mahlane ja lausa sulab suus. Õnneks sulab praadimisel ja küpsetamisel peek…


(09.01.2017)

Pelmeenid. Ise ja hästi

Pelmeenid. Ise ja hästi
Kuigi poeletid on kõiksugustest pelmeenitoodetest lookas, on kodused käsitsi valmistatud pelmeenid, hinkalid, ravioolid või ka wonton’id midagi hoopis muud. 


(02.01.2017)

Õllesommeljeed valisid parimaks jõuluõlleks Pühaste Dekadentsi

Õllesommeljeed valisid parimaks jõuluõlleks Pühaste Dekadentsi
Ajakirja Pruul korraldatud käsitöö jõuluõllede konkursi võitis Pühaste pruulikoja Dekadents, teenides 10 võimalikust absoluudilähedase 9,33 punkti. Teine-kolmas koht läks jagamisele Tankeri Kashei Bes…


(12.12.2016)

123456535455