Uudiskiri Instagram Facebook
 

Vanemad

Uued küpsetussegud speltaga

Uued küpsetussegud speltaga
Speltajahust küpsetussegud on mugav ja samal ajal tervislik valik, kui armastad ise süüa teha ja küpsetada. Valmissegud pakuvad ühest küljest elu lihtsamaks muutvaid valikuid, teisalt ei pea sa küpsetiste maitses ja kvaliteedis järeleandmis…


(20.11.2017)

Ohoo! Päris head sibularoad

Ohoo! Päris head sibularoad
Sibul – nii armastatud kui vihatud – on asendamatu köögivili meie köögis ja vaat et kõige sagedasem osaline toidulaual. Enamasti kui maitseandja või lisand, kuid väga hästi sobib ta ka põhikomponendiks. Kuumtöötlemisel kaotab sibul kibeduse…


(20.11.2017)

Kuidas teha? Sügiseselt seenekujulised küpsised

Kuidas teha? Sügiseselt seenekujulised küpsised
Need meeprääniku maitsega küpsised on vahva sügisene kingitus, mida on tore ka koos lastega meisterdada. Selle retsepti järgi saad umbes 25 seenekujulist küpsist. 


(13.11.2017)

Kuidas süüa täisväärtuslikumat toitu? Teraviljad ja seemned sisaldavad ohtralt mineraalaineid ja vitamiine

Kuidas süüa täisväärtuslikumat toitu? Teraviljad ja seemned sisaldavad ohtralt mineraalaineid ja vitamiine
Teraviljad ja seemned on tervisliku toituja asendamatud sõbrad, sest nendest ammutame energiat ja vajalikke toitaineid. Lisaks pakuvad tänuväärsed terakesed roh…


(06.11.2017)

PÕNEV! Toidufestival “Silm Suhu!” kutsub külla

PÕNEV! Toidufestival “Silm Suhu!” kutsub külla
Sel nädalal saab Ida-Virumaal alguse iga-aastane toidufestival “Silm Suhu!”. Kahe nädala jooksul pakuvad Ida-Viru restoranid oma külastajatele erimenüüd toitudest, mille peamiseks osiseks on silmud. Olgu siinkohal öeldud, et silmud on maail…


(01.11.2017)

Algas Tallinna Restoranide Nädal 2017. Vaata, millised restoranid selles osalevad

Algas Tallinna Restoranide Nädal 2017. Vaata, millised restoranid selles osalevad
Kaheksas Tallinna Restoranide Nädal on täies hoos.  Suur söömisnädal kestab 1. kuni 7. novembrini. 


(01.11.2017)

Kurgilaadungid hoidisteks

Kurgilaadungid hoidisteks
Tänavu kasvatasid kohalikud põllumehed Põltsamaa Felixi tellimusel Viljandi-, Pärnu- ja Raplamaa põldudel 1300 tonni kurki ja nüüd süüd said valmis kaks täiesti uut kurgihoidist: paprikakurk ja jahimehesalat. Mõlemad uudistooted on säilitus…


(27.10.2017)

Kas sinagi ülistad tugevust, tarkust ja oskust elu nautida?

Kas sinagi ülistad tugevust, tarkust ja oskust elu nautida?
Sel sügisel jõuab poelettidele Fazeri uus HERO pagaritoodete sari, mille kõrge toitaineväärtusega tooted toetavad füüsilist aktiivsust ja intensiivset mõttetööd, kuid pakuvad ka erilisi naudinguhetki.


(27.10.2017)

Kultuurikatlas toimub Eesti suurim vegansündmus

Kultuurikatlas toimub Eesti suurim vegansündmus
4. novembril kella 11–17 peetakse Tallinna Kultuurikatlas juba seitsmendat aastat järjest Baltimaade vanimat veganfestivali. Ürituse eesmärk on tutvustada täistaimseid tooteid ja vegan elustiili. 


(23.10.2017)

Maaülikooli teadlane lükkab ümber kuus levinud piimamüüti

Maaülikooli teadlane lükkab ümber kuus levinud piimamüüti
Eesti Maaülikooli toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetooli hoidja, dotsendi Ivi Jõudu sõnul teavad inimesed enamasti seda, et piim on inimorganismile vajalik toitaine. „Samas ringleb piima ko…


(29.09.2017)

Sirje Potisepp valiti viiendat korda Toiduliidu juhatajaks

Sirje Potisepp valiti viiendat korda Toiduliidu juhatajaks
Eesti Toiduainetööstuse Liidu volikogu nimetas Sirje Potisepa liidu juhatajaks järgmiseks kolmeaastaliseks ametiajaks.


(25.09.2017)

Suur üllatus! Aastaid parimaks valitud

Suur üllatus! Aastaid parimaks valitud "Kuldrenett" tõugati tänavu troonilt
16. septembril valiti aianduskeskuses Hansaplant juba üheteistkümnendat korda lemmikõuna. Üsnagi üllataval kombel võitis sellel aastal sügisõun "Kallika".


(22.09.2017)

Põlvkonnavahetus Eesti kulinaaria tipus: Bocuse d’Or võistlusi hakkab eest vedama Vladislav Djatšuk

Põlvkonnavahetus Eesti kulinaaria tipus: Bocuse d’Or võistlusi hakkab eest vedama Vladislav Djatšuk
Dimitri Demjanov (70), kes on olnud üle kümne aasta maailma mainekaima kokandusvõistluse Bocuse d’Or žüriiliige ja Eesti organisatsiooni president, annab teatep…


(18.09.2017)

Julged maitsta? Mart Juur, Robert Kõrvits ja Karolin Kuusik võistlevad jaapani toidu valmistamises

Julged maitsta? Mart Juur, Robert Kõrvits ja Karolin Kuusik võistlevad jaapani toidu valmistamises
Sel pühapäeval kell 13-16 Tallinnas Solaris keskuses toimuval Jaapani turul pakuvad erinevaid aasiapäraseid hõrgutisi ka tuntud telenäod, kes üheskoos Tokumaru…


(15.09.2017)

Seenenäitus toob külastajate ette 150 seeneliiki ning seeneussid

Seenenäitus toob külastajate ette 150 seeneliiki ning seeneussid
15.-24. septembril on Eesti Loodusmuuseumi hoovis taas avatud sügisene seenenäitus. Sel aastal 55. korda külastajate ette toodav väljapanek esitleb ligi paarisadat seeneliiki, mille hulgas on nii sööd…


(15.09.2017)

UUS RAAMAT: Baklažaanitoidud

UUS RAAMAT: Baklažaanitoidud
Kui te armastate baklažaani, on see raamat just teile. Baklažaan on väga tänuväärne vili, millega tasub sõbraks saada ‒ sõbrana suudab see pakkuda mitmeid meeldejäävaid maitsekooslusi ja uusi põnevaid kogemusi. Lisaks kuulub baklažaan väga…


(21.08.2017)

Väätsa Agro juht: haigete või ravimikuuril olevate lehmade piim pakki ei jõua

Väätsa Agro juht: haigete või ravimikuuril olevate lehmade piim pakki ei jõua
Toiduliidu piimapäeval esinenud Väätsa Agro juhi Margus Mulla sõnul on ravimijäägiga piima jõudmine tööstustele müüdava toorpiima hulka tänapäeval praktiliselt välistatud. Haigeid ja ravimikuuri läbim…


(21.08.2017)

Võitja on selgunud!

Võitja on selgunud!
Möödunud kuul viisime Toidutare.ee lehel läbi uuringu e-poodide kohta.


(03.08.2017)

123456565758