Uudiskiri Instagram Facebook
 

Vanemad

Kutsume külastama messi TEMA 2005

Kutsume külastama messi TEMA 2005
Kutsume teid uute kontaktide, kogemuste ja elamuste hankimise nimel külastama Taani suurimat eri toiduvaldkondi ühendavat messi – TEMA 2005. Profexpo korraldab messile ühise külastuse, kuhu olete oodatud teiegi! Tervitustega…


(28.01.2005)

Balbiino möödunud aasta eksport kasvas 21 protsenti

Balbiino möödunud aasta eksport kasvas 21 protsenti
Eesti ühe suurema jäätisetootja ja sügavkülmutatud toiduainete hulgimüüja, AS Balbiino möödunud aasta käive kasvas 14 protsenti ja oli 274,8 miljonit krooni ning kasum 7 miljonit krooni. Ettevõtte…


(28.01.2005)

Hõbelusikas 2004 gastronoomiakonkursi võitjad on selgunud

Hõbelusikas 2004 gastronoomiakonkursi võitjad on selgunud
Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud gastronoomiakonkursi hõbelusikadon jagatud.21. Jaanuaril , Viru Keskuse 5 ja 6 korrusel toimunud auhinna galalselgusid  gastronoomiakonkursi võitjad 10 kategoo…


(22.01.2005)

Selveri keti käive jõudis 1,47 miljardi kroonini

Selveri keti käive jõudis 1,47 miljardi kroonini
Eesti kapitalil põhineva juhtiva kohaliku jaekaubandusketi AS-i A-Selver brutokäive kasvas 2004-ndal aastal võrreldes varasema aastaga 20 protsenti 1,47 miljardi kroonini.


(18.01.2005)

Leedu kartuleid ei tohi Eestisse tuua kuni 2006 aasta alguseni

Leedu kartuleid ei tohi Eestisse tuua kuni 2006 aasta alguseni
Taimetoodangu Inspektsioon annab teada, et kuna Leedu taotles Euroopa Liiduga ühinemisel üleminekuperioodi teatud Euroopa Nõukogu Direktiivi nr. 93/85/EMÜ (kartuli ringmädaniku kontrolli kohta) sätete…


(10.01.2005)

Uus märgistus näitab kanade elukohta

Uus märgistus näitab kanade elukohta
Aasta algusest peavad munatootjad märkima munale kanade pidamisviisi, tootjamaa ja farminumbri, et ostjad saaksid valida puurikana või vabalt peetud kanade munade vahel. Alates 1. jaanuarist on munapakenduskeskused kohustatud rakendama…


(09.01.2005)

Arusaamad koristamisest

Arusaamad koristamisest
Igati ajast ja arust arusaamu koristamise kohta


(02.01.2005)

Itaalias jõustus suitsetamiskeeld avalikes ruumides

Itaalias jõustus suitsetamiskeeld avalikes ruumides
Itaalias seisavad alates tänasest paljud kohvikuomanikud silmitsi trahvidega, kuna jõustus avalikes siseruumides suitsetamise keeld, vahendab BBC . Uue seaduse kohaselt ei tohi suitsetada alates…


(01.01.2005)

Esimene Eesti Juusturestoran

Esimene Eesti Juusturestoran
Tallinna vanalinnas kunagises püha Miikaeli nunnakloostris on mõnda aega tüsedama rahakotiga rahvast söötnud-jootnud esimene juusturestoran - St. Michaeli restoran. Sajanditevanuste seinte vahele sobivale interjöörile panevad väärilise…


(27.12.2004)

Leiva hind võib tõusta heast saagist hoolimata

Leiva hind võib tõusta heast saagist hoolimata
Eestis viiendiku võrra suurenenud viljasaak on alandanud jahuhindu kümme protsenti, suurte kulude tõttu mõtlevad leivatööstused hindade tõstmisele. ETK Leiva juhataja Veikko Vaarja sõnul on jahuhinna langus küll tunnetatav, kuid samal aj…


(25.12.2004)

Keskmiselt kulub toidule päevas 195,4 krooni

Keskmiselt kulub toidule päevas 195,4 krooni
Eestimaalane kulutab keskmiselt toidukaupadele päevas 195,4 krooni, selgub värskest TSN Emori uuringust. Sama küsitlusega kaardistati ka elanike kulutused esmatarbekaupadele nädalapäevade lõikes ning uuriti, mitmes ostukohas päeva jooksu…


(17.11.2004)

Kodukokk paneb toidu sisse armastust ja omaloomingut

Kodukokk paneb toidu sisse armastust ja omaloomingut
4.–6. novembrini toimunud toidumessil FoodFest 2004 korraldati mitmeid konkursse professionaalsetele kokkadele, kelneritele ja baarmenitele, esimest korda võistlesid ka kodukokad. «Söögitegemisega…


(12.11.2004)

123585960616263