Uudiskiri Instagram Facebook
 

Vanemad

Arusaamad koristamisest

Arusaamad koristamisest
Igati ajast ja arust arusaamu koristamise kohta


(02.01.2005)

Itaalias jõustus suitsetamiskeeld avalikes ruumides

Itaalias jõustus suitsetamiskeeld avalikes ruumides
Itaalias seisavad alates tänasest paljud kohvikuomanikud silmitsi trahvidega, kuna jõustus avalikes siseruumides suitsetamise keeld, vahendab BBC . Uue seaduse kohaselt ei tohi suitsetada alates…


(01.01.2005)

Esimene Eesti Juusturestoran

Esimene Eesti Juusturestoran
Tallinna vanalinnas kunagises püha Miikaeli nunnakloostris on mõnda aega tüsedama rahakotiga rahvast söötnud-jootnud esimene juusturestoran - St. Michaeli restoran. Sajanditevanuste seinte vahele sobivale interjöörile panevad väärilise…


(27.12.2004)

Leiva hind võib tõusta heast saagist hoolimata

Leiva hind võib tõusta heast saagist hoolimata
Eestis viiendiku võrra suurenenud viljasaak on alandanud jahuhindu kümme protsenti, suurte kulude tõttu mõtlevad leivatööstused hindade tõstmisele. ETK Leiva juhataja Veikko Vaarja sõnul on jahuhinna langus küll tunnetatav, kuid samal aj…


(25.12.2004)

Keskmiselt kulub toidule päevas 195,4 krooni

Keskmiselt kulub toidule päevas 195,4 krooni
Eestimaalane kulutab keskmiselt toidukaupadele päevas 195,4 krooni, selgub värskest TSN Emori uuringust. Sama küsitlusega kaardistati ka elanike kulutused esmatarbekaupadele nädalapäevade lõikes ning uuriti, mitmes ostukohas päeva jooksu…


(17.11.2004)

Kodukokk paneb toidu sisse armastust ja omaloomingut

Kodukokk paneb toidu sisse armastust ja omaloomingut
4.–6. novembrini toimunud toidumessil FoodFest 2004 korraldati mitmeid konkursse professionaalsetele kokkadele, kelneritele ja baarmenitele, esimest korda võistlesid ka kodukokad. «Söögitegemisega…


(12.11.2004)

123636465666768