Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?

Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?
Küpsised on nii mõnusad. Ained on sul enamasti kapis olemas. Neid küpsiseid on imetore teha koos lastega, paljud on ka täiesti jõukohased väikestele kokkadele endile katsetamiseks. Hiljem on neid hea kaasa võtta, külakostiks viia, vahetunni…


(08.05.2017)

Nädalamenüü 8. - 14. mai

Nädalamenüü 8. - 14. mai
Kevadisele toidulauale tuleks iga päev valida rohkelt värvilisi köögivilju. Mida erinevamad ja värvilisemad on viljad, seda lihtsamini aitavad need kehal talveunest välja tulla ning end jätkuvalt turgutada. Lisaks on selline menüü imeliselt…


(08.05.2017)

Eesti Parim Toiduaine 2017 on Saaremaa Piimatööstuse Old Saare juust

Eesti Parim Toiduaine 2017 on Saaremaa Piimatööstuse Old Saare juust
Täna toimunud Eesti toiduainetööstuse XI aastakonverentsil andis Vabariigi President pr Kersti Kaljulaid üle kuldmärgi Eesti Parima Toiduaine 2017 konkursi võidutootele, milleks on Saaremaa Piimatööst…


(26.04.2017)

Lähme sööma!

Lähme sööma!
Vaid loetud päevad veel ja Eesti Toidumess-Sööma! avab oma ukse. Suurüritus toimub 5.-6. mail Tallinna Lauluväljakul.


(26.04.2017)

Osale konkursil „Leiburi Leivategu 2017“!

Osale konkursil „Leiburi Leivategu 2017“!
Eesti vanim leivaküpsetaja Leibur kuulutab juba viiendat korda välja konkursi parima kodus küpsetatud rukkileiva leidmiseks. 


(20.04.2017)

Kaalust alla

Kaalust alla
Raamatu eesmärk on aidata saada kehakaal tervisliku tasakaalustatud toitumisega alatiseks kontrolli alla. See ei ole järjekordne „dieet”, mis lubab ülikiireid uskumatuid tulemusi, kuid kindlasti on muutused stabiilsed, püsivamad ja tervist…


(04.04.2017)

Armastades taimetoitu

Armastades taimetoitu
Mida enam taimi leiab tee sinu taldrikule, seda paremini varustad oma keha vitamiinide ja mineraalainete ning lisaks paljude väga kasulike bioaktiivsete ühenditega, mis tagavad hea tervise ja suurepärase välimuse.


(04.04.2017)

Oma Maitse kokakool: Itaalia köök

Oma Maitse kokakool: Itaalia köök
Kolmapäeval, 22.märtsil toimub Toiduakadeemias järjekordne Oma Maitse kokakool. Sel korral valmistatakse koos tuntud ja armastatud kokkade Aare ja Manuga tõelisi Itaalia hõrgutisi!


(16.03.2017)

Uus raamat: Mereannid. Krevetist kalmaarini

Uus raamat: Mereannid. Krevetist kalmaarini
Mereannimaailm on kirju ja rikkalik – eri meredes elutsevad krevetid, erinevad karbid, kalmaarid, kaheksajalad, krabid, vähid jne rikastavad paljude maade toidulauda. Et ka meie kauplustes on mereande üha laiem valik, aitab raamat nende mol…


(20.02.2017)

Uus raamat: Ehe eesti köök

Uus raamat: Ehe eesti köök
Esimene „Eesti köögi“ raamat ilmus 2003. aastal Harri Ilveselt ja Lia Virkuselt ning on olnud müügil siiani. Saabunud on aeg uue raamatu jaoks, mis kannab pealkirja „Ehe Eesti köök“. Aastaaegade järgi kokku pandud raamatusse on kogutud kolm…


(20.02.2017)

Uus raamat: Leivad ja leivahõrgutised

Uus raamat: Leivad ja leivahõrgutised
Leiba saab toiduvalmistamiseks ja küpsetamiseks kasutada mitmel moel ning see, kas leib on poest ostetud või ise tehtud, ei ole sugugi oluline. Soome tuntuima toidublogi Hellapoliisi pidaja Kati Jaakoneni raamat on innustav kogumik leiva…


(13.02.2017)

Kui annad õnnele võimaluse

Kui annad õnnele võimaluse
Selgunud on Ajakirjade Kirjastuse möödunud aasta ajakirjade tellimisloterii võitja ehk 10 000 € on leidnud kodu.


(31.01.2017)

123456535455