Uudiskiri Instagram Facebook
 

Vanemad

Dmitri Roozil õnnestus säilitada Eesti 14. positsioon maailma tippkokkade võistlusel

Dmitri Roozil õnnestus säilitada Eesti 14. positsioon maailma tippkokkade võistlusel
Eile õhtul selgusid Lyonis, Prantsusmaal Bocuse d´Or kokkade võistluse võitjad. Kulla võitis Ameerika Ühendriikide meeskond. Põhjala riigid mängivad endiselt olulist rolli maailma gastronoomia maastik…


(26.01.2017)

Õhtune film koos pitsaga? Miks ka mitte

Õhtune film koos pitsaga? Miks ka mitte
Telia TV Videolaenutusest saad alates tänasest tellida endale sobiva filmi koos suure pitsaga. Tegemist on esialgu pilootprojektiga, mis kestab 15. veebruarini.


(25.01.2017)

Koch pani pudelisse keisrite lemmikõlle Imperial Stout’i

Koch pani pudelisse keisrite lemmikõlle Imperial Stout’i
Käsitööõllede tootja Koch tõi turule nummerdatud eripruuli Tammevaadi Imperial Stouti, mida valmistati eksklusiivselt vaid 1560 pudelit. Erilist tähelepanu pööras õllemeister sügavate ja küpsete maits…


(19.01.2017)

Eestit esindab Bocuse d´Or 2017 taas Dmitri Rooz

Eestit esindab Bocuse d´Or 2017 taas Dmitri Rooz
Bocuse d’Or tähistab sel aastal suurt juubelit – esimese kokanduse olümpiaks nimetatud võistluse toimumisest möödub 30 aastat. Nime on võistlus saanud oma asutaja, Prantsuse legendaarse koka Paul Bocuse’i järgi, kes aastal 1987 selle kokand…


(09.01.2017)

Peekoni 50 krõbedat varjundit

Peekoni 50 krõbedat varjundit
Peekonit, seda patuselt rammusat sealihatükki kardetakse, kuid samal ajal ka armastatakse, kuna see maitseb nii hõrgult. Läbikasvanud peekonist valmistatud roog saab mahlane ja lausa sulab suus. Õnneks sulab praadimisel ja küpsetamisel peek…


(09.01.2017)

Pelmeenid. Ise ja hästi

Pelmeenid. Ise ja hästi
Kuigi poeletid on kõiksugustest pelmeenitoodetest lookas, on kodused käsitsi valmistatud pelmeenid, hinkalid, ravioolid või ka wonton’id midagi hoopis muud. 


(02.01.2017)

Õllesommeljeed valisid parimaks jõuluõlleks Pühaste Dekadentsi

Õllesommeljeed valisid parimaks jõuluõlleks Pühaste Dekadentsi
Ajakirja Pruul korraldatud käsitöö jõuluõllede konkursi võitis Pühaste pruulikoja Dekadents, teenides 10 võimalikust absoluudilähedase 9,33 punkti. Teine-kolmas koht läks jagamisele Tankeri Kashei Bes…


(12.12.2016)

UUS RAAMAT: Jõulud. 30 teistmoodi jõulurooga

UUS RAAMAT: Jõulud. 30 teistmoodi jõulurooga
Meil kõigil on võimalus kujundada endale sellised jõulupühad, nagu me ise soovime. Eeskätt on jõulud pühad, kus nauditakse pereringis või koos külalistega head toitu. 


(12.12.2016)

Eesti esimene ravimtaimedel põhinev eliksiir nüüd valmis

Eesti esimene ravimtaimedel põhinev eliksiir nüüd valmis
Metsamoori Eliksiir on esimene tööstuslikult toodetud rahvameditsiini järgiv jook. Tootjaks on joogitootja Koch koostöös tuntud taimetarga Irje Karjuse ehk Metsamooriga. Eliksiiris kasutatud ravimtaim…


(05.12.2016)

Oma Maitse kokakool: küpsetiste eri!

Oma Maitse kokakool: küpsetiste eri!
16.novembril toimus Toiduakadeemias sügisene küpsetiste eri, kus sel korral küpsetati Tartu Mill jahudest ja Dansukkeri siirupitest ja suhkrutest maitsvaid kringleid ja krõmpsuvaid energiabatoone. 


(02.12.2016)

UUS RAAMAT: Kingi maitseid

UUS RAAMAT: Kingi maitseid
Kinkimine on tähelepanuavaldus, mis teeb rõõmu nii kinkijale kui ka kingi saajale. Tihtipeale on aga kingituse leidmine keeruline tegevus, eriti siis, kui tahaksite kinkida midagi enamat kui lihtsalt asja. 


(28.11.2016)

UUS RAAMAT: Tervisele pai

UUS RAAMAT: Tervisele pai
Kaks aastat tagasi läks Lia Virkus õppima toitumisnõustajaks, et saada teada, mida selleks vaja, et elada kaua, rõõmsalt ja teha oma tervisele pai.  Lia armastab värsket ja puhast kohalikku toitu, kuulab oma keha ja sööb kõike, mis maitseb.


(21.11.2016)

123456535455