Uudiskiri Instagram Facebook
 

Vanemad

Talleggi viiner- Eesti esimene kanaviiner

Talleggi viiner- Eesti esimene kanaviiner
UUS TOODE! Talleggi viiner- Eesti esimene kanaviinerUus Talleggi viiner on nüüd turul!Talleggi viiner on õrna ja maheda maitsega. Toode on koheselt tarbimiskõlbulik ning kasvõi külmalt nä


(16.02.2006)

Meira maitseained nüüd müügil Rimi Hüpermarketites

Meira maitseained nüüd müügil Rimi Hüpermarketites
Alates 8. veebruarist on Hyper Rimi kauplustes Tallinnas, Tartus ja Pärnus maitseainesõpru ees ootam…


(11.02.2006)

Tallegg on võimalikuks gripiepideemiaks valmis

Tallegg on võimalikuks gripiepideemiaks valmis
AS Tallegg valmistub kevadiseks lindude rändeajaks täiendavaid hügieeni- ning turvameetmeid kasutusele võttes. Kasutusele võetavad meetmed on vaid ettevaatusabinõud, sest Euroopa Liidu Veterinaarkontroll andis Talleggile väga hea hinnangu.„…


(31.01.2006)

Lôppes kokakooli kursus nr 2

Lôppes kokakooli kursus nr 2
Teine kokakooli kursus on läbi saanud. Seekord oli retsepti väljamõtlemiseks aega kõigest kaks nädalat, kuid sellele vaatamata osales 15 usinat tarelast. Seekord osutusid hääletuse ja Toidutare arvates paremateks kasutajad ingel, atsiii ja…


(09.12.2005)

Õllene seapraad

Õllene seapraad
  Uus pildiseeria Merilini kööginurgas. Maitsva seapraega saavad hakkama ka algajad kodukokad.  Tule vaata, kuidas valmib õllene seapraad seenekastmega! Ehk ehib sinu jôululauda


(09.12.2005)

Rukkileiva tegemine on saanud uue hoo!

Rukkileiva tegemine on saanud uue hoo!
Juba poolteist kuud on Toidutare klubiliikmed küpsetanud kodutööde rubriigis rukkileiba. Kui alguses õpiti selgeks leivataina valmistamine, alustades juuretise tegemisest ning lõpetades maitsvate leibade küpsetamisega, siis nüüdseks vormita…


(02.12.2005)

Lihapallide valmistamine kiiresti ja soodsalt

Lihapallide valmistamine kiiresti ja soodsalt
Toidutare samm-sammulisest rubriigist leiavad Toidutare klubiliikmed pildiseeria magushapus kastmes lihapallide valmistamise õpetuse. Lihapallide jaoks kulub hakkliha, muna, riivsaia, pihuga erinevai


(30.11.2005)

Kokakooli 2. kursus on avatud hindamiseks

Kokakooli 2. kursus on avatud hindamiseks
Lõpusirgele on jõudmas 2. kokakooli kursus. Seekord valmistati etteantud toiduainetest soolane toit. Põhitoiduaineks oli kana


(30.11.2005)

Veski Matil on tarbijatele uued üllatused

Veski Matil on tarbijatele uued üllatused
Veski Matil on tarbijatele uued üllatused. Tootevalikusse on lisandud Riiside perekond ning 125 grammistes keedukottides tooted. Perekond Riis on justkui keskmine eesti perekond: isa, kelleks on


(08.11.2005)

Veinimess 2005

Veinimess 2005
Eesti veinielu aastasündmus on jälle käes: Veini ja kangete jookide mess toimub 21. ja 22. oktoobril, Tallinna Lauluväljaku sisehallis. Messile eelnenud veinivõistlus Estonian Wine Challenge 2005 to


(16.10.2005)

Uksed avas Pelgulinna Selver

Uksed avas Pelgulinna Selver
Täna avab uksed Selveri keti kaheksas kauplus Tallinnas – Pelgulinna Selver. Keti uues kaupluses on kokku 1542 ruutmeetrit müügipinda, tööd saab 55 inimest. Viimati sai Tallinn uue Selveri 3 aastat tagasi. „Põhja-Tallinn on piirkond, kus se…


(02.10.2005)

Pärnu õlletööstus avas renoveeritud villimisosakonna

Pärnu õlletööstus avas renoveeritud villimisosakonna
Teisipäeval, 27. septembril käivitati pidulikult AS Pärnu Õlletehase renoveeritud villimisosakond. “Aasta tagasi, kui vahetus tehase tuumikinvestor, seati strateegilised eesmärgid õlletehase tehnilise…


(27.09.2005)

„Esva“ uued maitsestatud paneeringuga kalafileepulgad – Hot & Spicy, Pesto ja Provance

„Esva“ uued maitsestatud paneeringuga kalafileepulgad – Hot & Spicy, Pesto ja Provance
Eesti juhtiv toiduainetööstusettevõte AS Paljassaare Kalatööstus hakkas valmistama 3 uut „Esva“ maitsestatud paneeringutega kalafileepulka – ürdimaitselist Provence’i, pestomaitselist Pestot ja vürtsi…


(27.09.2005)

Veinifestival Estonian Wine Challenge 2005

Veinifestival Estonian Wine Challenge 2005
Esimene avaüritus !!! 23. septembril Oru Hotelli konverentsiruumis algusega kell 18.00 ja teemaks on Uued veinid , reisidelt kaasatoodud veinisaladused ja "Midagi pöörast ja uut mida iial enne pole proovida saanud"- toimub eeldegustatsioon…


(17.09.2005)

Selver avas täna 16-nda kaupluse Valga Selveri

Selver avas täna 16-nda kaupluse Valga Selveri
Selver avas täna keti 16-nda kaupluse Valga Selveri, mis paikneb Valga suurimas ja kaasaegseimas kaubanduskeskuses Raja tänav 5. Uues Selveris on 1260 ruutmeetrit müügipinda ja tööd saab 45 inimest. Valga Selveri ees on 97 parkimiskohta, ka…


(15.09.2005)

Eesti parimale toiduainele lisandusid uued maitsed

Eesti parimale toiduainele lisandusid uued maitsed
Tallinna Piimatööstuse Eesti parima toiduaine ning piimatoote tiitliga pärjatud Tere AB rukkileivajogurtile lisandusid rukkileiva-mandli ja rukkileiva-õuna maitsega jogurtid. Tallinna Piimatööstuse ju…


(14.09.2005)

ASi Tallegg suvetoodete müük kasvas 11%

ASi Tallegg suvetoodete müük kasvas 11%
AS Talleggi suvetoodete müük kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga (aprill–august) 11%. Talleggi peamised suvetooted on erinevad šašlõkid ning marinaadid. Oktoobrist toob Tallegg turule talvehooaja tooted. “Rasketest aegadest hooli…


(13.09.2005)

Paljassaare Kalatööstuse uus müügidirektor on Andrus Jalakas

Paljassaare Kalatööstuse uus müügidirektor on Andrus Jalakas
AS Paljassaare Kalatööstuse müügidirektorina alustas augustist tööd Andrus Jalakas. Andrus Jalakas on töötanud varem AS-is Tallink, viimati 5 aastat kaubavedude müügijuhina. Andrus Jalakas (sünd. 1968…


(13.09.2005)

123585960616263