Uudiskiri Instagram Facebook
 

Vanemad

Eesti parimale toiduainele lisandusid uued maitsed

Eesti parimale toiduainele lisandusid uued maitsed
Tallinna Piimatööstuse Eesti parima toiduaine ning piimatoote tiitliga pärjatud Tere AB rukkileivajogurtile lisandusid rukkileiva-mandli ja rukkileiva-õuna maitsega jogurtid. Tallinna Piimatööstuse ju…


(14.09.2005)

ASi Tallegg suvetoodete müük kasvas 11%

ASi Tallegg suvetoodete müük kasvas 11%
AS Talleggi suvetoodete müük kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga (aprill–august) 11%. Talleggi peamised suvetooted on erinevad šašlõkid ning marinaadid. Oktoobrist toob Tallegg turule talvehooaja tooted. “Rasketest aegadest hooli…


(13.09.2005)

Paljassaare Kalatööstuse uus müügidirektor on Andrus Jalakas

Paljassaare Kalatööstuse uus müügidirektor on Andrus Jalakas
AS Paljassaare Kalatööstuse müügidirektorina alustas augustist tööd Andrus Jalakas. Andrus Jalakas on töötanud varem AS-is Tallink, viimati 5 aastat kaubavedude müügijuhina. Andrus Jalakas (sünd. 1968…


(13.09.2005)

Viciunai Balticu 2005. a. esimese poolaasta käive kasvas 60 protsenti

Viciunai Balticu 2005. a. esimese poolaasta käive kasvas 60 protsenti
Külmutatud ja jahutatud toiduainete müügi- ja logistikateenust osutav Viciunai Baltic OÜ 2005. a. esimese poolaasta käive kasvas 80,3 miljoni kroonini, kasvades möödunud aasta sama perioodi 50,3 miljo…


(12.09.2005)

Uus sügisene kokakursuste hooaeg on käes!

Uus sügisene kokakursuste hooaeg on käes!
KAUPLUS KIIKA KÖÖKI KOOL kursuste ajakava sügis 2005 Meisterkoka juhendamisel valmistatakse eelroog, pearoog ja dessert ning mitmed erinevad kastmed. Iga osavõtja saab soovi korral kätt proovida. Kursuse käigus toimub ühine toit


(07.09.2005)

Tartu Kaubamaja avab uksed 29. septembril

Tartu Kaubamaja avab uksed 29. septembril
Tartu Kaubamaja avab uksed 29. septembril. Avatav kaubanduskeskus võtab tänasest kasutusele uue logo, mis rõhutab 62 rentnikuga keskuse terviklikkust. Vanas Tartu Kaubamajas toimub hetkel tühjendusmüük ning uksed suletakse 23. septembril. „


(06.09.2005)

Tallinna esimene Pesapunuja avab Ülemistes uksed

Tallinna esimene Pesapunuja avab Ülemistes uksed
Täna kell 12 alustab Ülemiste keskuses tegevust kodukaupade kauplus Pesapunuja. Kauplus pakub erinevat sisustuseks vajalikku kaupa – lauanõusid, sisustuselemente ning värsket teed-kohvi, mida hakatakse tihti ka kaupluse k&uu


(01.09.2005)

Veinimaailma uued üritused

Veinimaailma uued üritused
Suvi on möödumas ja aeg jälle tõsisemalt tööle asuda.Seoses sellega jagaksime Teiega mõningast informatsiooni.Veinimaaailmal on tulemas järgmised üritused:


(31.08.2005)

Kõik veinisõbrad veinireisile !

Kõik veinisõbrad veinireisile !
Tegemist on 10-päevase veinireisiga kõigi mugavustega bussis (wc, kohvimasin, köögiseadmed, video-audio). Bussis on kokku 36 kohta. Kalkulatsioonid on tehtud arvestades 24 reisijaga.Seega mida rohkem reisijaid seda väiksemad on meie reisiku…


(17.08.2005)

AS Tallegg loodab salmonellabakterist täielikult vabaneda aastaga

AS Tallegg loodab salmonellabakterist täielikult vabaneda aastaga
Eesti ainus kodumaine linnulihatootja AS Tallegg on märtsis avastatud salmonellapuhangu üle saavutanud kontrolli ning loodab sellest täielikult vabaneda aastaga. Tänaseks on Talleggis tavapärane majan…


(17.08.2005)

Balbiino saavutas juulis kõigi aegade rekordkäibe 40 miljonit krooni

Balbiino saavutas juulis kõigi aegade rekordkäibe 40 miljonit krooni
Baltimaade üks juhtivaid jäätisetootjaid AS Balbiino saavutas käesoleva aasta juulis kõigi aegade rekordkäibe 40,1 miljonit krooni. Balbiino müüs juulis üle 1000 tonni jäätist. Ettevõtte käesoleva aas…


(04.08.2005)

Ilmuma hakkab uus toiduajakiri Oma Maitse

Ilmuma hakkab uus toiduajakiri Oma Maitse
Kuu aja pärast tuleb turule Eesti suurim toiduajakiri Oma Maitse.  Ajakirjas on üle 100 lehekülje ning igakordselt vähemalt 100 retsepti ja nõuannet. Oma Maitse teeb koostööd Suurbritannia suurima ja populaarseima toiduteemalise aj


(04.08.2005)

Radisson SAS hotelli restoranide toiduvalik muutus tervislikumaks

Radisson SAS hotelli restoranide toiduvalik muutus tervislikumaks
Juuli  algusest  täienes  Radisson SAS hotelli  restoranide  Seasons  ja Madisson  Grill  &  Baar  menüü  tervislike  toitudega,  erimärgistusega tähistatud kergeid roogi saab nautida ka


(08.07.2005)

Pirital avati päevitajate rõõmuks uus rannabaar

Pirital avati päevitajate rõõmuks uus rannabaar
Päikeseliste päevade paremaks nautimiseks avati Pirita rannahoone vasakus tiivas uus rannabaar.Karastavaid jooke, jäätist ja kergeid suupisteid pakutakse igapäevaselt kella 10-st hommikul kuni 21-ni õhtul.Täiendav informatsioon:Mar


(07.07.2005)

Uued tooted Paljassaare Kalatööstuselt – „Si!“ paneeritud šampinjonid ja paneeritud porgandi-maisipu

Uued tooted Paljassaare Kalatööstuselt – „Si!“ paneeritud šampinjonid ja paneeritud porgandi-maisipu
Eesti juhtiv toiduainetööstusettevõte AS Paljassaare Kalatööstus hakkas valmistama kahte uut „Si!“-sarja toodet - paneeritud šampinjone ja paneeritud porgandi…


(01.07.2005)

Selveri Köök rajas Tartusse Lõuna-Eesti tootmise

Selveri Köök rajas Tartusse Lõuna-Eesti tootmise
Selveri Köök rajas Tartusse Lõuna-Eesti tootmise Jaekaubandusketi A-Selver ASi valmistoite valmistav Selveri Köök rajas Tartusse tootmise, mis hakkab Selveri Köögi toodanguga varustama Selveri keti Lõuna-Eesti kauplusi. Selveri Köögi Tart…


(01.07.2005)

Tere kõikidele Eesti veinihuvilistele!

Tere kõikidele Eesti veinihuvilistele!
Vahetevahel jututeemaks tõusnud ühine, suvine puhkepäev koos veiniga, kenas maakohas, mere ääres, on siiani nii mõnelgi mõtetes mõlkumas. Sellepärast esitan teile väikese küsimuse: kas oleks huv


(22.06.2005)

Stolichnaya Elit viina esitlus

Stolichnaya Elit viina esitlus
Eile toimus Tallinnas Peeter I Majamuuseumis Stolichnaya ja Moskovskaya Vodka esitlus ja esimese Eestis müüdava ultra premium viina Stolichnaya elit degusteerimine. Meisterkokk Imre Kose valmistas spetsiaalse kevadise salati retsepti (vt uu…


(14.06.2005)

123596061626364