Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Magus riisivorm porgandi ja õunaga

Keskmine hinne: 2.88 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tervislikku magusrooga võid serveerida marjakastme või kisselliga, aga soojalt serveerides on see maitsev ka lisanditeta.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistusaeg 50 min + küpseb 30 min

Kogus: 8 portsjonit
Pese riis, vala peale külm vesi ja kuumuta keemiseni. Lase vaikselt keeda, kuni vesi on riisisse imendunud. Kalla peale piim, lisa näpuotsaga soola ja keda riis pehmeks, umbes 35 minutit. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga. Koori õunad, poolita, eemalda südamik ja lõika õunatükid väikesteks kuubikuteks. Eralda munakollased ja -valged. Sega riisi hulka sulatatud või, suhkur, munakollased, vanillsuhkur, kohupiim, riivitud porgand, rosinad ja õunatükid. Sega läbi. Kuumuta ahi 200 kraadini. Vahusta munavalged ja sega pudrusse. Tõsta segu võiga määritud vormi. Küpseta 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa