Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Hugo porgandikook (munavaba)

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Signe Aasmaa
Retsept on ilma muna ja nisuta ning pärineb ajast, kui Hugo nisutooteid süüa ei tohtinud. Kui teie peres kellelgi seda muret pole, võib riisi- ja kaerajahu asendada nisujahuga. Kogus 12 lõiku.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Sega kuivained omavahel. Lisa keefir või jogurt, siirup, õli ja riivitud porgand. Vala segu rasvainega määritud vormi. Küpseta 250° juures 10 minutit.

2. Seejärel alanda temperatuur 200°-ni ja küpseta veel 20–30 minutit (kontrolli küpsust puutikuga).

3. Lase jahtuda. Sega kokku glasuur ja kata sellega kook.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
riinapiina 27.jaan 2014 22:40
väa hea kook!!! olen teinud nisujahuga. lapsele ja kõikidele teistele maitseb väga. minule maitseb ka tainas vàga:-D. glasuuri jaos on 200 g hapukoort liig palju- yhest sortsust piisab:-D
Robiina 04.jaan 2014 13:08
Minule maitses, kuigi laps kelle pärast ma (muna- ja nisu vaba) koogi tegin, ei pidanud sellest lugu. Teda häiris porgand.
1