Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Kirsi-mandlikook (jahuvaba)

Keskmine hinne: 3.56 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Mandlijahust biskviidiga kook on rikkalik ja pakub head maitsevaheldust tavalisele nisujahu-biskviidile. Kook on gluteenivaba.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa ühekaupa munad. Sega.

2. Sega mandlijahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber ning lisa tainale. Sega ühtlaseks tainaks ja kalla 24 cm-se läbimõõduga koogivormi.

3. Küpseta 170-kraadises ahjus umbes 45 minutit. Jahuta ja lõika horisontaalselt pooleks, et saaksid kaks kihti.

4. Kreemiks vahusta koor suhkruga, sega juurde kohupiim ja tükeldatud külmutatud (sulatamata) kirsid. Määri kreem alumisele kihile, tõsta peale ülemine koogikiht ja kata ka see kreemiga. Jäta 3-4 tunniks maitsestuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lea 10.märts 2014 08:54
Leidsin mandlijahu Kristiine Selverist - 800 g pakk maksab 11.59.
Naine36 01.märts 2014 08:46
Mandlijahu õnnestus minul osta Sadama turult ja ma usun, et seda müüakse ka Mahemarketis. Aga seda võib ka edukalt ise mandlitest jahvatada
eva 11.veeb 2014 17:26
Kus poest saab mandlijahu?
Lea 03.veeb 2014 13:46
Selverist leidsin mandlipubri (80 g pakk). Kas see on mandlijahu või on see jahu müügil mõnes teises kaupluses?
1