Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Rabarberijook ingveri ja sidruniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Kaunivärviline ja erksa maitsega jook sobib hästi grillroogade kõrvale või palaval suvepäeval (loodetavasti need ikka püsivad!) niisama joomiseks. Sidrun ja ingver pakatavad tervisele kasulikest ainetest ning täiendavad rabarbrimekki suurepäraselt. Kogus 1,5 liitrit.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Tükelda rabarber (koorida ei ole tarvis).

2. Nühi sidrun kuuma vee ja svammiga hoolikalt puhtaks. Riivi sidrunilt kollane koor, pigista mahl välja.

3. Koori ja viiluta ingver.

4. Keeda rabarbritükke koos sidrunikoore ja ingveriga 1,5 liitris vees 15 minutit.

5. Tõsta pott pliidilt, sega hulka sidrunimahl.

6. Kurna jook läbi marliga kaetud sõela.

7. Vala vedelik potti tagasi, lisa suhkur ja kuumuta keemiseni.

8. Paku jooki külmalt sidrunilõikude, tükeldatud maasikate ja jääga.









MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa