Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Arbuusismuuti ingveriga

Keskmine hinne: 2.1 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Puhasta arbuusi viljaliha seemnetest ja lõike kuubikuteks.
2. Haki ingver ja sega suhkruga.
3. Aseta arbuus suhkru ja ingveriga kannmikserisse ja püreesta ühtlaseks.
4. Püreestamist jätkates lisa juurde jogurt ja laimimahl ning sega, kuni mass on kreemjalt ühtlane.

HEA TEADA!
* Maitseks võid lisada münti.
* Mõnevõrra teistsuguse maitsekoosluse saad, kui lisad ka melonit.
* Eelista paksemat sorti jogurtit (nt Kreeka või Türgi jogurt), mis annavad kreemjama tulemuse ja on vähem hapud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
D 04.juuli 2014 09:39
Hea värskendav jook, aga särtsu on natuke puudu...
1