Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Šokolaadipavlovad kirssidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Besee õhulise kreemi ja hapukate marjadega on vastupandamatu magustoit. Kakaost tulev šokolaadimaitse ja kirsid sobivad imehästi kokku. Beseed võid valmis küpsetada ka paar päeva varem, aga kreemi ja marjadega kaunista need vahetult enne söömist.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Vahusta munavalged soolaga pehmeks valgeks vahuks.

2. Lisa pidevalt edasi vahustades kolmes jaos suhkur. Besee õnnestumiseks peab vaht olema läikiv ja nii kõva, et kaussi tagurpidi pöörates ei tilgu midagi välja.

3. Puista munavahule maisitärklis ja kakaopulber, piserda sekka valge veini äädikas. Mikserda paari tiiruga läbi.

4. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Hea nipp on määrida plaat enne rasvainega, näiteks rapsiõliga, kergelt kokku, siis küpsetuspaber ei liigu.

5. Tõsta ahjuplaadile kahe supilusika abil võrdsete vahedega kuus vahutörtsu. Vormi spaatliga neist pesad: seest madalamad (sinna tuleb täidis), äärtest kõrgemad.

6. Küpseta 110kraadises ahjus 1 tund. Kui aeg on täis, ava ahjuuks ja lase beseedel ahjus täielikult jahtuda. Jahtunult eemalduvad nad hõlpsasti paberi küljest.

7. Loksuta riisikreemi pakki enne vahustamist. Mikserda täisvõimsusel paar minutit, kuni saad õhulise vahu. Täida sellega beseepesad, tõsta peale konservkirsse. Paku kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa