Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Tervisesõbralik kohupiima-tatrakook

Keskmine hinne: 2.4 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtne kohupiimakook, millele tatrajahu annab meeldiva pähklimaitse. Küpsetan seda tihti, kui isutab magusa järele, ja naudin süümepiinadeta. Ka lastele on see igati tervislik magusaamps.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Vahusta munad suhkrutega kreemjaks vahuks.

2. Lisa kohupiim, hapukoor ja tatrajahu, vahusta veel läbi. Sega käsitsi hulka ka rosinad või marjad, laota kohupiimavaht küpsetuspaberiga vooderdatud 26 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi.

3. Libista koogile õhukesed võilaastud ja küpseta 200kraadises ahjus 30–35 minutit või kuni kook on kaunilt kuldkollane.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa