Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Külmutatud kookosebanaanikook mustikaviirudega

Keskmine hinne: 3.18 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Hoia kookoskoore purki mõned tunnid külmkapis, et vesi kooremassist eralduks.

2. Haki datlid ja mandlid peeneks. Sega hulka kakao ja suru mass u 20 cm diameetriga lahtikäiva koogivormi põhja. Ava kookoskoore purk altpoolt ja vala välja vedelik. Eemalda purgist vaid paksem kookosmass. Vahusta see mikseriga 5–7 minuti jooksul vahukoorelaadseks kreemiks.

3. Püreesta banaanid ja sega ettevaatlikult vahustatud kookoskoore hulka. Lisa vajadusel roosuhkrut või mett. Vala segu koogipõhjale.

4. Püreesta mustikad 1 sl roosuhkru või meega. Tripsuta püreed teelusikaga banaani-kookoskattele. Vea grilltiku või noaotsaga ringikujuliste liigutustega mööda katet, et moodustuks siiruviiruline muster.

5. Aseta kook 2–3 tunniks sügavkülma, kuni see on ka keskelt tahenenud. Eemalda vorm ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa