Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Mango-tähtviljatšatni

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eksootilised viljad põhjamaa köögis Autor: Merrit Kiho
Mina sööksin seda keedust saiaga, lihaga, pardiga ... ja lihtsalt niisama ka. Kõikse rohkem ajab vihale see, et õige maitse saavutamiseks tuleb vähemalt nädal oodata!
Valmistusaeg: 40-60 min
0.5 l

1. Koori mango, poolita kivi vahelt ja viiluta. Viiluta õhukeselt ka tähtviljad. Haki tšilli ja küüslauk peeneks.

2. Vala mango, tähtvili ja äädikas keedupotti. Aja keema, alanda kuumust, nii et segu vaikselt podiseks ja lase keeda 10 minutit.

3. Lisa kõik ülejäänud komponendid, lase aeglaselt keema tõusta, sega pidevalt, kuni suhkur on sulanud, alanda kuumust ja keeda kaaneta potis ca 30 minutit. Villi purkidesse ja lase nädalajagu jahedas maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa