Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Värskendav maasika-arbuusijook

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: Magus maasikaaeg Autor: Pille Enden
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus kuni 2,5 liitrit.

1. Lõika arbuusi viljaliha koorest välja, tükelda ning pane koos puhastatud ja tükeldatud maasikate, sidrunimahla, suhkru ja külma veega blenderisse.


2. Töötle ühtlaseks ja hoia serveerimiseni külmas. Soovi korral lahjenda veega ja serveeri jääga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tipsu25 19.sept 2015 21:48
Maasika-arbuusijook
Mari 09.sept 2015 22:44
Ülimalt maitsev. Tegin nii: 1,0 arbuusi, 0,5 maasika toormoosi sügavkülmast, 2-3 sl sidrunimahla värskelt pressitud.
Mari 09.sept 2015 22:43
Ülimalt maitsev. Tegin nii: 1,0 arbuusi, 0,5 maasika toormoosi sügavkülmast, 2-3 sl sidrunimahla värskelt pressitud.
1