Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Astelpajusuflee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Ilmar Räni
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega potis omavahel astelpajumahl ja suhkur, kuumuta, kuni suhkur on sulanud ja mahl veidi paksenenud. Lisa tärklis ja sega, kuni tekib tihke mass.

2. Vahusta munavalged koos tuhk- ja vanillsuhkru ning sidrunimahlaga tihkeks vahuks. Sega omavahel munavalged ja astelpajupüree.

3. Määri ahjukindlad protsjonvormid võiga ja raputa peale tuhksuhkrut, et suflee ei kleepuks vormi külge. Vala muna-astelpajumass vormidesse ja küpseta eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures 7–8 minutit.

4. Serveeri koos astelpajukastme ja vanillijäätisega. Astelpajukastmeks kuumuta suhkur ja astelpaju, kuni moodustub siirupjas kaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa