Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Tsitruse-kookosekook

Keskmine hinne: 1.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Surista köögikombainis kookoshelbed ja mandlid ühtlaseks puruks. Lisa kergelt hakitud datlid ja lõpuks kookosrasv.

2. Suru saadud mass u 13 x 36 cm suurusesse lahtikäiva põhjaga koogivormi (või u 23 cm diameetriga ümmargusse vormi).

3. Küpseta 175kraadises ahjus u 15 minutit või kuni segu hakkab helepruuni tooni võtma. Jahuta.

4. Täidise jaoks kuumuta kookospiima, tsitruste mahla, mett ja vanillikauna u 5 minutit. Lase jahtuda, kuni vedelik on leige.

5. Lisa želatiinile 5 sl külma vett ja lase paisuda. Kuumuta segu veevannil, kuni tekib ühtlane vedelik.

6. Kurna kookospiimasegu ja lisa sellele segades želatiinivedelik.

7. Kata koogivorm alt toidukilega, et võimalikku lekkimist vältida. Vala kookosesegu jahtunud tainapõhjale ning riivi peale apelsini- ja laimikoort. Lase külmkapis vähemalt 4 tundi taheneda.

HEA TEADA!
Kui datlid on peenestamiseks liiga kõvad, leota neid umbes pool tundi soojas vees.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa