Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Martsipanitimbal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Väga kauni välimusega magustoit marja-vahukoore-hapukoore-mandlilikööritarretisest mandliümbrises. Valmistada tuleb eelmisel päeval ja hoida ööläbi külmkapis.
Sega kokku mandlijahu, martsipanikreem ja toiduvärv (otsi naturaalseid värve). Rulli saadud tainas läbi kile õhukeseks. Kata kuplikujulise kausi (u 1,5 l) põhi ja seinad martsipaniplaadiga. Lõika ära servad, sõtku tainas uuesti kokku ja rulli sellest kausi läbimõõdu suurune põhi. Kuumuta potis mandliliköör ja 3 sl suhkrut. Leota zhelatiinilehti u 10 minutit külmas vees, pressi välja vedelik ja sulata esmalt kuumas mandlilikööris ning seejärel lisa hapukoorele. Vahusta mikseriga pool vahukoorest. Sega 300 g marjadest ja vahustatud vahukoor hapukoorekreemisse. Vala kreem martsipanitainaga vooderdatud kaussi ja kata martsipanipõhjaga. Tõsta magusroog ööseks külmkappi tarduma. Kummuta timbale ettevaatlikult vaagnale, kaunista 1 sl suhkruga vahustatud ülejäänud vahukoore ja 200 g marjadega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa