Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Riisi-kohupiimakook

Gluteenivaba

Riisi-kohupiimakook

mari burenkov erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev vormiroog.
Retsept
2-le inimesel keedetud riisihelbeputru
2- 3 pakki kohupiima rosinatega
4-6 muna
suhkurt
Keedetud riisihelbepuder segada kohupiima ja lahti klopitud munadega. Panna ahju ja küpsetada u 20-30 minutit või kuni pealt on kuldpruun. Sobib serveerida nii soojalt, kui külmalt.

KOMMENTAARID

meriketark 03.jaan 2012 22:15
On jah hea,vanasti kutsuti seda riisivormiks.Ja söödi ka kiselliga. Aga sama varianti võivad need sööjad teha koogina,asendades muretainast tehes nisujahu riisijahuga ja peale siis kohupiim munad jm.See eriti hea neile,kes nisujahu ei talu ehk tahavad selle tarvitamist vähendada.Kui jääb veidi mure,lisage maisitärklist 1sl.
crrt 30.jaan 2011 22:30
Maitseb hea aga mul kippus laiali lagunema...ehk rohkem muna? Kisseli või jogurtiga sobib igatahes hästi!
ruth 16.aug 2009 19:24
supper
IrisTamm 07.märts 2005 12:27
lihtne teha ja maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp