Toitumiseelistused  » Gluteenivaba

Riisi-kohupiimakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: mari burenkov
Maitsev vormiroog.
Keedetud riisihelbepuder segada kohupiima ja lahti klopitud munadega. Panna ahju ja küpsetada u 20-30 minutit või kuni pealt on kuldpruun. Sobib serveerida nii soojalt, kui külmalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
meriketark 03.jaan 2012 22:15
On jah hea,vanasti kutsuti seda riisivormiks.Ja söödi ka kiselliga. Aga sama varianti võivad need sööjad teha koogina,asendades muretainast tehes nisujahu riisijahuga ja peale siis kohupiim munad jm.See eriti hea neile,kes nisujahu ei talu ehk tahavad selle tarvitamist vähendada.Kui jääb veidi mure,lisage maisitärklist 1sl.
crrt 30.jaan 2011 22:30
Maitseb hea aga mul kippus laiali lagunema...ehk rohkem muna? Kisseli või jogurtiga sobib igatahes hästi!
ruth 16.aug 2009 19:24
supper
IrisTamm 07.märts 2005 12:27
lihtne teha ja maitsev!
1