Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Rabarber riisi ja beseega

Gluteenivaba

Rabarber riisi ja beseega

Toite kõrvitsast ja rabarbrist
PrindiSoovita sõbrale
Beseekattega rabarberi-riisivorm.

20-40 min

Retsept
500 g Rabarber
2 dl sudhkur
1 sl või
0.5 dl vesi
rabarbrivedelik
1 dl riis
1 tk munavalge
2 sl suhkur
Rabarbrivarred tükeldada ning pehmendada kastrulis suhkru ja tükikese võiga. Riis keeta rabarbrist eraldunud vedelikus pehmeks, vajaduse korral lisada vett. Panna riis võiga määritud vormi ja sellele rabarber. Vahustada munavalge tugevaks vahuks ja maitsestada suhkruga. Tõsta munavalgevahtu lusikaga rabarbri peale kaunistuseks. Panna vorm natukeseks ajaks ahju 250°C juurde, et besee omandaks värvi. Serveerida vanillikastme või kooreseguse piimaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke