Uudiskiri Instagram Facebook
 
Gluteenivaba

Magus õllesupp riisiga

Riisisupp rosinate ja õllega.

20-40 min

Retsept
2.5 dl tume õlu
1.5 dl vesi
0.25 dl Kristallsuhkur
0.375 dl riis
0.5 tl või
0.5 sl sidrunimahl
0.5 dl rosinad
Kaneel (jahvatatud)
Keeda riis vees pehmeks, lisa või ja suhkur. Kalla juurde õlu, lisa ka rosinad ja sidrunimahl, sega hästi läbi. Lase keema tõusta ja paar-kolm minutit vaikselt keeda. Serveeri kas kuumalt või külmkapis jahutatult, raputa peale veidi kaneeli.

KOMMENTAARID

Marju 24.okt 2012 20:59
huvitav magustoit, meie lisasime suhkrut ja sidruni asemel oli apelsini topeltports. Igatahes põnev oli!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes