Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Toorjuustuglasuuriga kõrvitsakook

Keskmine hinne: 3.5
Toorjuustuglasuuriga kõrvitsakook
Kuumuta ahi 190 kraadini. Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa riivitud kõrvits. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sooda, sool, kaneel ja vaniljesuhkur. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 45 minutit. Kreemi tarvis sega toorjuust ja suhkur pehme võiga. Määri jahtunud koogile. Kaunista mandli- või pähklipuruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vilja 27.nov 2011 10:30
Kas õli 2,5 dl on ikka õige number? Tahaks täna proovida :)
rebaorav 24.sept 2011 19:36
Ahjaa, ma kreemi peale ei jõudnudki teha, kuna lapsed ei kannatanud oodata ning maitse oli juba niigi super :)
rebaorav 24.sept 2011 19:34
Minul küll kook liiga magus ei tulnud, täpselt paras oli. Omalt poolt lisasin 0,5tl kardemoni ja 2 suurt õuna kuubikuteks lõigatuna. Sain paraja ahjuplaaditäie kooki, millest poole õhtul kohe nahka panime (mina 3 väikest last) ja teise poole jagasime kenasti hommikusöögiks :P Tekstuur oli megamõnus ja mahlane, õunatükid vajusid küll põhja, kuid andsid kindlasti koogile palju juurde!
Besee 08.dets 2010 20:37
Panin täpselt sellised kogused koogi küpsetamisel, aga kreemi hulka ei lisanud üldse võid - ei tundnud, et see nii oluline oleks. Kook tuli aga väga hea (moosiga oli hea süüa!), isegi veidi kõrvitsamaitset oli tunda. Kerkis päris palju, et oleks saanud keskelt pooleks lõigata ja sinna vahele moosi panna.
Ratatouille 01.okt 2009 15:23
Hea kook on, kõrvitsaid võib julgelt poole vähem panna ja suhkrut alla kilo pole mõtet üldse, maitsetu jääb. Head isu.
ankh 11.okt 2008 21:34
Kuigi panin suhkrut nii tainasse kui glasuuri vähem kui retseptis nõutud, oli kook hirmus magus ja vänge. Ka kogus on suur. Seega – kui pole just suuremat seltskonda (nii 10-12 inimest), on seda kooki liiga palju. Paaris suutäiest piisab, et magsaisu otsa saab.
1