Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Kirsi-mandlikook

Keskmine hinne: 3.55 Autor: Eva Palu
Pehme, mandlitest magus ja mandlilõhnaline kook. Lihtne valmistada.
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa ükshaaval munad, sega. Lisa mandliekstrakt, küpsetuspulbriga segatud jahu, mandlijahu (kõige lihtsam on seda teha mandleid köögikombainis või kohviveskis jahvatades), piim ja kirsid. Kalla saadud segu 24 cm-se läbimõõduga vormi ja küpseta 160-kraadises ahjus 1 tund ja 15 minutit. Enne söömist jahuta vormis.
Allikas: BBC Good Food
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kirsi Õis 30.juuli 2010 15:11
Ääretult maitsev (eriti kui oma aia vaarikatest-
kirssidest teha õnnestub;)) ja püsib külmkapis veel mitu päeva pärast küpsetamist mõnusalt pehme ja mahlane.
liisbet13 17.juuli 2010 00:12
Ise küsin, ise vastan.:D 160C peaks olema, juba käisin retsepti allikas vastust nuhkimas.:D
liisbet13 17.juuli 2010 00:05
Aga mis temperatuuril tuleb küpsetada?
1