Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Hõrk virsikukook

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: 100 rooga
Üks purk virsikukompotti võiks kodus külmkapis alati varuks olla, nii saad magusaisu tekkides kohe maitsva koogi küpsetada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Vahusta toasoe või suhkruga, sega hulka muna ja küpsetus pulbri-jahusegu. Määri ümmargune ahjuvorm võiga, kata vormipõhi ja ääred tainaga. Nõruta virsikud ning lõika viiludeks, lao need vormipõhja. Vahusta katte jaoks muna suhkruga, lisa vaniljesuhkur ja hapukoor. Vala kate virsikutele ning küpseta 200° juures pool tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marika 20.aug 2013 13:55
Suviti asendan konservvirsikud ploomide või muude marjadega ning lisan kaneeli. Tulemus on ikka suurepärane :)
sirje 28.juuli 2013 21:59
Olen seda kooki teinud juba päris pikka aega, täna lipsas ahju topeltkogus...valmis-
tan tütrekesele üllatustordiks sünnipäevahommikul//-
kasutan suuremat keraamilist küpsetusvormi. Jahu-
tan maha ja hommikul panen peale ka sünnipäevaküünla-
d!!! Igatahes kindel ja igati maitsev tulemus ja oi kui hästi maitseb!
kurru88 31.dets 2011 15:16
kook on ahju :)
kurru88 31.dets 2011 15:15
Loen nüüd kommentaare, soool läks meelest panna!Loodame et maitseb ikka hästi :R
kiku 27.dets 2011 15:36
väga hea kook!aitäh korralik retsept! ;)
heleri123 27.nov 2011 17:04
:Y väga hea kook
beeiks 14.okt 2011 21:14
tänan :) Alustangi just koogitegemist
Vahustaja 14.okt 2011 20:45
beeiks, ära üldse muretse: ka enne miksri leiutamist vahustati edukalt võid. ;) Võta tavaline suurem puulusikas, hõõru toasooja võid ja suhkrut omavahel - varsti läheb see segu heledamaks ja enam enam "krõmpsu". Siis ongi vahustatud. Head küpsetamist. :)
beeiks 14.okt 2011 13:51
Retseptis on kirjas, et vahustada või suhkruga. Kuid kui pole miksrit, kas siis ei saagi seda kooki teha? Või kuidas seda võid üldse vahustatakse? Pole väga palju varem küpsetanud..:R Tuli selline virsikukoogi isu ja google-i otsingust tuli see kook esimesena ette ja kohe nii palju kiidetud, tundub küll midagi väga head:)
Nina 12.juuni 2011 20:20
See kook ei meeldinud mulle üldse. Liiga magus ja ei maitsenud kuidagi virsik koogi sees.
helenhh 02.dets 2010 13:53
Mina teen seda kooki ikka ja jälle. Nüüd on minu lemmikvariant selline: kasutan lahtikäivat koogivormi (24 cm), teen natuke vähem tainast, 3/4 kogusest ja vooderdan ainult vormi põhja, ääred jätan vooderdamata. Hapukooresegu teen jällegi veerandi jagu rohkem. Nüüd enam kohupiimaga seda kooki ei riku. :D Kui kohupiimaga teen, siis ühe teise retsepti järgi. VÄGA VÄGA maitsev kook! Nii soojalt kui külmalt! ;)
Veronika 31.mai 2010 19:47
Mina tegin selle retsepti järgi MUFFINEID. Vooderdasin muffinivormi, panin igasse "pesasse virsikuid ning valasin hapukoore-segu peale. VÄGA MAITSVAD tulid!
Naamah 19.mai 2010 17:38
ma vähendasin suhkrute kogust, sest muidu on liiga magus. Virsikutega tuli suurepärane ning kirssidega ka :)
Hmm 09.mai 2010 09:42
26 cm läbimõõduga *
Hmm 09.mai 2010 09:41
Kui suurele pannile/vormile see kogus on mõeldud? Kui teen 26cm ümmargusse koogivormi, kas siis nendest kogustest piisab?:)
DjaJ 17.apr 2010 14:43
mõnus kook oli, lihtne teha. ja oi-oi kui ruttu sai otsa:R
Pandus 10.apr 2010 08:33
Minu meelest ka üks õnnestunumaid retsepte, mina panen kohupiima ka kuskil 2pakki(mitte pastat) ja löön ühe muna ka sisse ja segan virsikutega. peale panen katte nagu retseptis ette nähtud. Mega hea kook ;) ;)
kõigeparem 02.apr 2010 23:53
Me oleme kogu perega täiesti pöördes sellest koogist! Ja arvata võib et homme on päevakorral sama.(uue kompoti ostsin juba valmis)
Mannike 20.märts 2010 15:09
Tõepoolest imehea ja hõrk kook, teen varsti uue :O)
helenhh 09.märts 2010 18:31
Eelmine kord kasutasin siis hapukoort ja kohupiima segamini, kuna pool pakki kohupiima seisis külmutuses. Täna proovin siiski originaalkooki teha. :) Igatahes eelmine kord oli suurepärane! :) Soovitav!
Atsinna 20.veeb 2010 16:15
helenhh 20.veeb 2010 15:21
Kas keegi oskab öelda, kas võin kattesse panna hapukoort ja kohupiima segamini? Kas siis tuleb küpsetusaega pikendada? Või äkki ei tule siis nii hea?
jäts 17.veeb 2010 11:08
Minu jaoks oli suhteliselt maitsetu kook, aga paha igal juhul ka ei olnud. Teisel korral proovisin kooki veits enda maitse järgi sellega kohandada, et tegin põhja veidi muredama kui retseptis ette nähtud. Järgmine kord proovin mingi kangema kraamiga seda teha, nt vaarikatega.
-janzu- 13.veeb 2010 18:41
Mõnus lihtne kook ja maitsev ka muidugi
Inga 05.veeb 2010 21:17
Tegin retsepti järgi ja väga hea tuli. Kuigi põhi jäi minu jaoks natukene kuiv, kuid muidu väga hea :)
123