Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Maasika-misu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vilma
Küpseta pakendil oleva juhise järgi tordipõhi ja lase sel täielikult jahtuda. Täidise valmistamiseks vahusta munakollased suhkruga tugevaks vahuks ning sega ettevaatlikult juurde mascarpone. Seejärel vahusta munavalged kõvaks vahuks ja sega juustu-munamassi hulka. Lõika tordipõhi kaheks kettaks ja niisuta mõlemat maasikamahla või kohviga. Määri alumisele tordikettale pool täidisest ja aseta peale teine ketas. Ülejäänud massi kasuta kattena. Jäta vähemalt neljaks tunniks, aga soovitavalt lausa üleöö külmikusse. Enne serveerimist sõelu peale pisut kakaopulbrit ning riivi kaunistuseks šokolaadi. Serveeri maasikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
dIb 16.juuli 2012 16:56
Soovitan soojalt.
1