Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Vilma mustikakook

Keskmine hinne: 3.66 Allikas: Vilma Autor: Liisel Kalda
Näpi või ja tordipulber purutaoliseks massiks. Sega omavahel kohupiim, vanillikaste ja munad. Lisa juurde veidi soola, suhkur ja jahu. Suru 3/4 taignapurust plaadi peale, vala peale kohupiimatäidis ja mustikad ning kata ülejäänud taignapuruga. Küpseta 200 C juures 30 minutit.
Vihje: Serveeri ahjusooja mustikakooki koos vaniljejäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Viktoria 17.märts 2012 13:49
mina tegin mustikatest zheleet,ja panin selle kulma koogi peale;)
eryngium 13.aug 2010 18:19
Mina panen tavaliselt 3x200g kohupiima ja 4 muna veel 200g hapukoort segatuna vaniljekastme pulbriga.Meie pere lemmik.
tädieevi 11.aug 2009 19:26
Kogused on jah paigast ära. Taina peale kulus minul veidi üle poole kohupiimast, rohkem ei tihanud küll panna. Välja tuli siiski väga maitsev.
siirikirikal 16.juuli 2009 16:34
see tähedab tegelikult 3/4, tekst moondus veidi kopeerimisega. Parandasin ära.
zh 16.juuli 2009 15:29
mida tähendab "zh"?
zensus 28.juuni 2009 17:09
Selliste koguste juures tuleb põhi hirmus õhuke ja kohupiima-mustikate osa selle kohta väga suur, nii et plaadilt kooki kätte ei saa üldse - kõik laguneb ära! Aga maitse poolest on väga hea...
helin 21.mai 2009 13:32
väga hea tuli:)
1