Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Mokatükikesed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Stiina Autor: Gerda Arras
Valmistusaeg: 20-40 min
Sulata või. Aja munad suhkruga vahule. Sega kokku kuivad ained. Sega munavahu sekka pool jahusegust, siis jahtunud või ja piim. Sega lõpuks juurde ka järelejäänud jahu ning kalla tainas ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures umbes 15 minutit.
Sega kõik glasuuriained kokku. Määri glasuur jahtunud koogile ja lõika tükkideks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anna 15.dets 2013 00:24
Kui kreemist kohv välja jätta siis on päris hea aga kohviga on jäle.Mina viskasin igatahes esimese koogi minema sest kohv rikkus maitse ära :(
pettunud 01.sept 2012 21:18
täiesti mõttetu kook. phmt maitsetu, nagu sööksid tainast. vb annaks maitset juurde kui serveerida marjade ja jäätisega aga niisama - mitte kunagi enam.
kristjan 22.mai 2011 18:13
päris hea
kertuu 07.mai 2011 10:07
andke ideid millega kaunistada ! nonparelle ei tahaks panna sinna peale !
ML 20.okt 2010 19:13
Tegin suurele ahjualusele. Kusagil 5cm kõrgesse ja üsna suurde vormi. Põhja tegin topelt ning samuti ka 2x15min. Glasuur tuli minul aga kahjuks liiga õhuke. Teen arvatavasti hiljem uue glasuuri peale:)
Stella 29.juuli 2010 17:42
Väga maitsev ja lihtne :)
kätlin . 11.juuni 2010 16:53
ülimalt hea koook (Y)
Andrea29 08.märts 2010 14:56
Minu pere favoriit! Õnneks see väga lihtne ka, nii et pole raske paar korda nädalas seda ahju visata ;)
Liis 22.nov 2009 17:59
Super hea kook! Kohandasin retsepti - poole suhkru kogusest asendasin suhkruasendajaga. G-
lasuuri ei teinud - kook oli selletagi piisavalt magus...selle asemel panin hapukoort täidiseks. Kokkuvõtteks: väga maitsev:)
Mannuuuuu 29.okt 2009 13:29
Üks mu lemmikretsepte. Munad vahustan tervelt koos suhkruga. Lisades jahu pool dl vähem, saab õhulisem. Kui jätta margariin leigeks, ei jää kooki süües suhu rasvast maiku. Valmistan plaadil 36*22cm ja saan ~16 tükki 5-6 sentimeetriseid.Gla-
suur tahkub paremini, kui jätta kohv panemata. Soovitan soojalt!
Merr 15.okt 2009 21:50
Mitmele inimesele sellest jätkub.
annnukas 23.aug 2009 11:24
Kui margariin ei sobi, võib ju selle asendada võiga, siis tuleb arvatavasti maitsvam kook ka :)
Kaia 22.aug 2009 23:28
Margariini maitse oli nii tugev, et lausa paha hakkas. Samuti see glasuur pole üldse hea, liiga margariinine ja magus : /
mimm 14.aug 2009 14:51
pildipealt tundub kook üli isuäratav . Proovisin ka teha ,koogist tuli täielik käkk :D ,ja maitse pold ka kiita .
mimm 14.aug 2009 13:30
KAs te sõtkusite seda tainast?
NurrMarta 29.juuni 2009 13:44
Leeli - ju see "keedetud kohv" tähendab valmiskohvi, mitte kohvipuru :)
marit 29.juuni 2009 13:39
see kook on väga hea ma sain repseptioma tädi käest aga selle repsepti järgi pole proovi-
nud:):);):Y:P:D:D:D:D
Lea 06.juuni 2009 18:05
Väga viis kook :)
.. 05.juuni 2009 18:21
Kõikidest kookidest , mis ma teinud olen oli see kõige kohutavam .
PreiliGreete 14.mai 2009 20:45
Leeli- tee umbes tassi täis kohvi ilma koore ja suhkruta ja siis pane seal 4-6 sl täit glasuurile:D
kaisu060 14.mai 2009 15:32
Mõtlesin, et kuidas see nii tuttav on see on ju põhimõtteliselt sama retsept mis on pruunid kookose südamed, need oli küll imehead, teistkorda ei vorminudki südameid vaid tegin uhke plaadikoogi.
Kelli (LL) 12.mai 2009 17:35
Jumala hea kook ikka :Y
Leeli 10.mai 2009 19:55
Ma ei saa aru ,mis mõttes keedetud kohvi?Kas keegi saaks aidata?
anonüümne 10.mai 2009 13:12
Mm, lihtsalt niii hea kook !
PreiliGreete 10.mai 2009 12:30
Hetkel on mul see kook ahjus, teen tavalise ahjuplaadiga. Aga mina mõtlesin välja sellise retsepti nendele, kes kohvi väga ei armasta. Glasuuri sisse panen kohvi asemel koorelikööri. Kuna kooki tuleb ilus suur plaadi täis, siis lõikan koogi pooleks ja teen koogi kahe kihiliseks. Ühe kihi peale panen banaaniviilud ja teisele panen likööriga glasuuri. :D
12