Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Urve õunatšatni paprika ja aprikoosidega

Keskmine hinne: 1.94 Allikas: Taluperenaiste hoidised Autor: Urve Mukk
Maitserikas lisand on eriti hinnas kevadel, mil isu puuviljade järele on eriti suur.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Pane aprikoosid üheks ööks vette likku. Keeda leotatud aprikoose, õunu, paprikat ja sibulat koos vürtsidega umbes 20 minutit. Seejärel lisa äädikas, suhkur, sool ja keeda aeg-ajalt segades veel umbes tund. Pane kuumalt purkidesse. Parim maitse tekib paari nädala pärast.
Väljatulek 3 liitrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 26.aug 2011 07:54
Mina olen kõiki tshatnisid hoidnud keldris. Säilivad, nagu ikka kõik moosid ja hoidised.
lookas 25.aug 2011 11:53
Kas vajab külmikus hoidmist, et kevadeni säilitada?
1