Uudiskiri Instagram Facebook
 
Taimetoitlastele

Tomati-õunatšatni ingveriga

Taimetoitlastele

Tomati-õunatšatni ingveriga

mimmi Angeelika Kang
PrindiSoovita sõbrale
Tomati-, paprika- ja õunatšatnile annab eksootilise maitse ingver.
Retsept
2 kg tomateid
3 punast paprikat
1 sibul
500 g õunu
4 1/2 dl siidri- või valgeveiniäädikat
350 g fariinisuhkrut
2 tl soola
3 spl sinepiseemneid
2 spl peeneks hakitud ingverijuurt
Tee tomatite alumisse otsa ristlõige ja kasta need 30 sekundiks keevasse vette. Koori tomatid, lõika neljaks, eemalda seemned ja tükelda. Haki ka paprikad ja kooritud õunad. Sega potis kõik ained ja kuumuta pidevalt segades, kuni suhkur lahustub. Keeda ilma kaaneta keskmisel kuumusel 1 1/2 tundi, sega aeg-ajalt. Tšatni on valmis, kui segu on paksenenud, kuid mitte kuiv.
Kalla kuumadesse purkidesse ja säilita jahedas.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool