Uudiskiri Instagram Facebook
 
Taimetoitlastele

Grillitud köögiviljavardad

Taimetoitlastele

Grillitud köögiviljavardad

Sirje Rekkor
PrindiSoovita sõbrale
Grillitud köögiviljavardad (spargelkapsas, lillkapsas, porgand, noored hernekaunad, väikesed tomatid, seened, porru, pärlsibulad, kabatšokk, apelsin, paprika).
Retsept
spargelkapsas
lillkapsas
porgandid
noored hernekaunad
väikesed tomatid
seened
porru
pärlsibulad
kabatšokk
apelsin
paprika
toiduõli pintseldamiseks

Porgandist lõigatakse paksemad seibid, lill- ja spargelkapsal eraldatakse õisikud. Hernekauntel eemaldatakse varreotsad. Köögiviljad keedetakse vähese soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, jahutatakse kiiresti külma vee all ja nõrutatakse. Kabatšokk tükeldatakse seibideks.
Vardasse lükatakse vaheldumisi porgandi- ja kabatshokiseibid, lillkapsa- või spargelkapsaõisikud, hernekaunad ja pärlsibulad. Pintseldatakse toiduõliga ja grillitakse õlitatud restil umbes 5 minutit. Grillimise ajal tuleb vardaid aeg-ajalt pöörata.
 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool