Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Grillitud köögiviljavardad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sirje Rekkor
Grillitud köögiviljavardad (spargelkapsas, lillkapsas, porgand, noored hernekaunad, väikesed tomatid, seened, porru, pärlsibulad, kabatšokk, apelsin, paprika).

Porgandist lõigatakse paksemad seibid, lill- ja spargelkapsal eraldatakse õisikud. Hernekauntel eemaldatakse varreotsad. Köögiviljad keedetakse vähese soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, jahutatakse kiiresti külma vee all ja nõrutatakse. Kabatšokk tükeldatakse seibideks.
Vardasse lükatakse vaheldumisi porgandi- ja kabatshokiseibid, lillkapsa- või spargelkapsaõisikud, hernekaunad ja pärlsibulad. Pintseldatakse toiduõliga ja grillitakse õlitatud restil umbes 5 minutit. Grillimise ajal tuleb vardaid aeg-ajalt pöörata.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa