Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Hapupiimakook jõhvikatega

Keskmine hinne: 3.11 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Kodust ja mitte ülearu magusat kooki kroonivad hapud ja mahlased jõhvikamarjad.
Sulata või, lisa juurde hapupiim, seejärel suhkur ja muna ning viimasena jahu, sooda ja sidrunhappe segu. Kalla 24 cm-se läbimõõduga koogivormi ja suru sisse jõhvikad. Kui kasutatud külmutatud marju, siis need ei pea olema üles sulatatud. Küpseta 175-kraadises ahjus ca 30-35 minutit. Katteks pane kõik ained potti ja keeda paar minutit, kuni jõhvikad on kergelt pehmed. Jahuta mõned minutid, et segu taheneks veidi ja kalla jahtunud koogile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triin 07.apr 2013 09:39
väga maitsev kook oli aga tuli natuke õhuke minaseta ei teind vaid sõbranna pudu oli väga maitsev.
Kristiine 28.jaan 2013 20:47
Tegin täpselt retsepti järgi ja maitse tundus natuke liiga jahune olevat.. võib olla oleksin pidanud lisama ka vanilje pulbrit vms.. õnneks marjad (kasutasin külmutatud marjasegu- vaarikad, mustikad, jõhvikad) võtsid jahu maitset natukene vähemaks.. Ei tea kas teeksin veel sama kooki.
1