Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Kaeraruudud valge šokolaadi glasuuriga

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: 100 kooki Autor: Lia Virkus
Šokolaadi ja kaerahelvestega plaadikooki on lihtne valmistada. Suvel kaunista kook värskete hapukate marjadega,muul ajal kasuta külmutatud marju.
Valmistusaeg: 40-60 min

Sulata või suuremas paksupõhjalises kastrulis, lisa siirup ja suhkur. Sega seni, kuni suhkur on sulanud. Segamist jätkates mõõda hulka kaerahelbed. Tõsta kastrul pliidilt. Murenda hulka šokolaad ja kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 20 x 30 cm ahjuvormi. Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit ja lase jahtuda. Tükelda aprikoosid ja laota koos vaarikatega koogile. Sulata šokolaad kuumas veevannis ja nirista kaunite triipudena koogile. Lase koogil tahkuda ja lõika tükkideks. 
Kogus 12 tükki.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa