Uudiskiri Instagram Facebook
 
Taimetoitlastele

Martsipani-ricotta-kook õunte ja pohladega

Taimetoitlastele

Martsipani-ricotta-kook õunte ja pohladega

Kristel Vokk Estover OÜ
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristel Vokk
Üks lihtne ja hea kook, millest niipea ära ei tüdine.

40-60 min

Retsept
1 pakk Juubeli tordipulber
150 g Taluvõi
300 g Ricotta-kohupiimapasta
175 g Hapukoor
150 g Martsipan (suure mandlisisaldusega)
2 tk Muna
200 g Õun (kooritud ja puhastatud)
100 g Pohl (värsked või külmutatud)
Sulata või ja sega juubeli tordipulbriga. Vooderda 24cm koogipõhi küpsetuspaberiga ning suru segust 2/3 koogivormi põhja. Sega omavahel kohupiimapasta, hapukoor ja munad ning vala koogipõhjale. Kuna martsipanimass on suhteliselt pehme, siis haki see noaga väikesteks kogusteks ning jaota ühtlaselt kohupiimasegule. Lisa õunad ja pohlad. Kõige peale puista ülejäänud juubelitordi pulbrist valminud puru. Küpseta 200C juures 30 minutit. Jahuta täielikult ning võimalusel hoia kooki paar tundi enne serveerimist külmkapis. 

KOMMENTAARID

silviana 26.apr 2013 16:44
ahjus alles
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke