Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Martsipani-ricotta-kook õunte ja pohladega

Keskmine hinne: 3.49 Allikas: Estover OÜ Autor: Kristel Vokk
Üks lihtne ja hea kook, millest niipea ära ei tüdine.
Valmistusaeg: 40-60 min
Sulata või ja sega juubeli tordipulbriga. Vooderda 24cm koogipõhi küpsetuspaberiga ning suru segust 2/3 koogivormi põhja. Sega omavahel kohupiimapasta, hapukoor ja munad ning vala koogipõhjale. Kuna martsipanimass on suhteliselt pehme, siis haki see noaga väikesteks kogusteks ning jaota ühtlaselt kohupiimasegule. Lisa õunad ja pohlad. Kõige peale puista ülejäänud juubelitordi pulbrist valminud puru. Küpseta 200C juures 30 minutit. Jahuta täielikult ning võimalusel hoia kooki paar tundi enne serveerimist külmkapis. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
silviana 26.apr 2013 16:44
ahjus alles
1