Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Marmorjas juustukook musta sõstraga

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kohupiima ja toorjuustuga valmistatud hõrk kook sobib hästi kevadiseks-suviseks magusaampsuks. Kui soovid, võid kasutada mustasõstramoosi asemel ka muud hapukat moosi. Parim on kook külmkapikülmana
järgmisel päeval. Kogus 8 kuni 10 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Purusta küpsised köögikombainis, sega suhkru ja sulavõiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 26 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.

2. Täidise tarvis vahusta toasoojad munad suhkruga heledaks paksuks vahuks. Sega kohupiim toasooja toorjuustuga ja sõelu hulka tärklis, sega mass ettevaatlikult munavahu hulka. Pane põhjale pool täidisest, sellele lusikatäite kaupa pool mustasõstramoosist. Sega kahvliga õrnalt läbi (marmorjaks).

3. Laota peale ülejäänud täidis ja tõsta lusikatäite kaupa ülejäänud moos. Sega kahvliga jälle õrnalt läbi. Küpseta 150kraadises ahjus 1 tund. Lase jahtuda, kaunista ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa