Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Aprikoosikrõbedik

Keskmine hinne: 3.43 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Magusroa ettevalmistamiseks läheb vaid 5 minutit! Ülejäänud 25 minutit kuluvad maiustamishetke ootamisele
ja järjest tugevnevate küpsetuslõhnade nautimisele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Nõruta aprikoosid, lao ahjuvormi põhja üksteise kõrvale.

2. Katte jaoks haki või tükkideks ja näpi koos kõigi ainetega sõrmede vahel või lõikelaual noa abil suureteraliseks puruks. Laota aprikoosidele. Küpseta 190kraadises ahjus umbes 25 minutit, kuni kate on kuldne ja krõbe.

3. Soovi korral paku krõbediku juurde vanillijäätist või vahukoort.

Nipp: Kui poest mandlijahu ei leia, saad selle ise teha, jahvatades kohviveskis või köögikombainis vastava koguse mandlilaaste või kooritud mandleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa