Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Põldmarjasmuuti

Keskmine hinne: 3.5
Varasematel aegadel kasutati külmadele puuvilja- ja marjakokteilidele koheva ning rikkaliku konsistentsi andmiseks rammusat koorejäätist. Tänapäeval asendab seda üha sagedamini jogurtijäätis või siis jogurt koos (külmutatud) banaaniga. Kann- või saumikseri lõiketeraga töötlemise järel säilitab banaan oma struktuuri, mistõttu vahustatud smuuti püsib kaua kohev; banaani enda maitse domineerima ei hakka.
Kogus: 1 portsjon
Töötle poolsulanud marjad koos muude ainetega ühtlaseks ja kohevaks. Maitsesta soovikohaselt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lakto-vegetaarlane 19.jaan 2013 18:31
Mina olen suur smuutide sõber. Talvel joon iga päev ühe klaasikese. Eelistan smuutisi teha mahladega mitte jogurtiga. Kuid vahest kasutan ka mina vedelamat jogurtit. Sisse panen kõiki marju, mida ma suvel külmutan (mul terve sügavkülm marju täis :)). Aga üht asja ma ei soovita küll teha....ja see on suhkru lisamine. Seda pole vaja mitte ühegi smuuti sisse. Rikute kõik ilusa ära. Kui teha banaaniga, siis saab magusust sealt piidavalt ja maasikad pole ka nii hapud, et suhkrut peab lisama.
thelittleone 08.juuli 2009 22:24
Tegin külmutatud maasikatega ja panin 100g rohkem jogurtit ning suhkrut umbes 6tl ja see tuli võrratu. Jumalik jook suvel. Isegi parem ja ka tervislikum, kui jäätisekokteil. Teen kindlasti veel.
1