Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Rabarberikrõbedus

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Toidutare
Rabarberi-kaerahelbekook, serveeri vanillijäätisega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kuumuta ahi 175 kraadini. Sulata või. Sega suures kausis omavahel fariinisuhkur, kaerahelbed, mandlid, jahu, sool ja sulavõi. Puista pool segust võitatud vormi põhja. Vala peale tükeldatud rabarber. Puista peale kaneeli-suhkrusegu. Kata ülejäänud kaerahelbeseguga. Küpseta 40 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kristikrissu 24.juuli 2006 16:08
Väga hea, eriti jäätisega. Mul oli alguses väga pehme ja pärast jahtudes läks jälle suht kõvaks.
1