Uudiskiri Instagram Facebook
 
Taimetoitlastele

Rabarberikrõbedus

Taimetoitlastele

Rabarberikrõbedus

Toidutare erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Rabarberi-kaerahelbekook, serveeri vanillijäätisega.

40-60 min

Retsept
2 ½ dl fariinisuhkrut
2 ½ dl kaerahelbeid
100 g hakitud mandleid
2 ½ dl jahu
½ tl soola
200 g võid
8 dl tükeldatud rabarberit
½ dl suhkrut
2 tl kaneeli
Kuumuta ahi 175 kraadini. Sulata või. Sega suures kausis omavahel fariinisuhkur, kaerahelbed, mandlid, jahu, sool ja sulavõi. Puista pool segust võitatud vormi põhja. Vala peale tükeldatud rabarber. Puista peale kaneeli-suhkrusegu. Kata ülejäänud kaerahelbeseguga. Küpseta 40 minutit.
 

KOMMENTAARID

kristikrissu 24.juuli 2006 16:08
Väga hea, eriti jäätisega. Mul oli alguses väga pehme ja pärast jahtudes läks jälle suht kõvaks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree