Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Õuna-toorjuustulasanje

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: kiks
Maitsev magustoit
Valmistusaeg: üle 60 min
Õunatäidis:
3 spl pruuni suhkurt
750 g õunakompotti või õunu
2 tl jahvatatud kaneeli
100 g pekanipähkleid

Kooretäidis:
250 g toorjuustu
3 spl pruuni suhkrut
3 muna
3 dl rõõska koort
vanillsuhkrut

Kate:
60 g võid
8 viiul täisteraleiba
125 g suhkrut
240 g lasanjeplaate
vanillijäätist


Tõsta lasanjeplaadid suurele liule, vala peale sooja vett lase u 10 min seista. Kurna. Tükelda kompotiõunad, sega hulka suhkur ja kaneel. Lisa ka hakitud pekanipähklid. Kooretäidiseks vahusta toorjuust suhkruga, lisa vähehaaval hulka munad, koor ja vanillsuhkur. Katte jaoks murenda täisteraleivaviilud raasukesteks, kuumuta pannil või ja pruunista leivapuru pannil 2-3 min. Lisa suhkur ja prae veel paar minutit. Jahuta. Määri lasanjevorm võiga. Laota pool õunatäidisest vormi põhjale ja kata uuest lasanjeplaatidega. Seejärel taas õunatäidis, lasanjeplaadid ning kooretäidis. Selle peale raputa katteks krõbe leivapuru. Küpseta 180C juures umbes 35-40 minutit. Lase umbes 15 minutit jahtuda ja serveeri jäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa