Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Lihtne rabarberivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kohev ja mahlane rabarberivorm valmib imelihtsalt. Maitseb hästi koos klaasi külma piima või vanillijäätisega.
Kogus: 6 portsjonit
Lõika rabarberid 2 cm pikkusteks tükkideks. Vala võitatud ahjuvormi põhja ja puista üle suhkruga. Riivi peale apelsinikoort ja pressi mahl. Taina jaoks vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa pidevalt vahustades ükshaaval munad. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber ning sõelu võivahu hulka. Lõpuks sega juurde piim ning töötle ühtlaseks tainaks. Vala tainas rabarberitele, määri hoolsalt laiali ja küpseta 200° juures 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NAAJ 09.juuni 2010 20:43
Ei tulnud see vorm nii mahlane ühtegi. Lootsin paremat. Apelsini mahl annab küll hea maitse, aga seest jäi vorm kuidagi nätske. Mitte toores, aga sõna otseses mõttes nätsa. Täna on isegi parem kui eile, aga kuidagi kuivapidine. Teinekord teen ikka purukattega rabarberivormi, mis on üle kõige.
1