NaisteMaailmKroonikatoidutare.eeideesahver.eeajakirjad24.eeraamat24.ee
Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Šveitsi õunakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihtne ja maitsev õunakook, millele lisab hapukat maitset sidrunikoor.
Valmistusaeg: 40-60 min
Vahusta või suhkruga. Lisa vahustatud munad, seejärel küpsetuspulbriga segatud jahu. Kõige lõpuks lisa hulka riivitud sidrunikoor. Vala tainas võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Lao peale viilutatud õunad ja küpseta ahjus 200°C juures 35-40 minutit. Küpsenud kook puista üle suhkruga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
impro 26.aug 2011 14:10
Teist korda enam ei teeks. Maitse igav! Suhkrut läheb kordades vähem ja küpseda tahtis kauem kui siin kirjas.
Annukas 24.aug 2011 19:17
Ei tea kas tegin midagi valesti, aga nii nagu retseptis öeldud-vala tainas vormi-mul küll ei õnnestunud.Taigen küllaltki paks. Kook praegu ahjus, eks näis kas tuleb välja.Suhkrut panin ka ettenägelikult vähem.
brinnu 18.veeb 2011 12:54
See kook on saanud minu ja paljude teiste tuttavate lemmikuks. Just sel põhjusel, et on lihtne valmistada ja väga maitsev. Aiataha pole ta mul kordagi läinud, suhkru kogust vähendasin kohe esimesel korral tunduvalt, kui õigesti mäletan, siis 400g või peale läheb reeglina 4,5 dl suhkrut. Ja see on alati täiesti piisav olnud, suhkru kogus siin retseptis on ikka liiga suur!
meku 14.okt 2010 11:53
minu jaoks samuti meeletult magus ja jube rasvane! ma ei ole paraku tüüp kes untsu läinud asja uuesti proovib ja midagi vähendab. Meil läks see kook prügikasti järgmine päev.
AgaateNetta 25.sept 2010 11:43
Lisasin 150ml suhkrut nagu eelpool keegi soovitas ja jäin tulemusega väga rahule. Magusamat poleks küll tahtnud.. magedamat ka mitte! Ja riivitud sidrunikoor annab tõesti suurepärase meki juurde. Väga lihtne valmistada ja päris ruttu saab valmis :Y
Liisu 19.sept 2010 15:57
appi suhkrut on tõesti liiga palju, panin umbes 3 dl (üks teetass) ja ikka jube magus. Aga muidu väääga hea!
nomparnell 05.sept 2010 22:57
Mulle väga maitses! Lihtne teha ja nii hea...teeksin veelgi, aga mehele ei maitsenud millegipärast. Tema tahtis sellist kooki "nagu ema tegi" :T Koogilõhna meie peres vist niipea tunda ei saa :H Aga soovitan ikka seda kooki proovida, nii hea oli....ja ise teen ka...ja kõik söön ise ära ;)
keltzikk 29.aug 2010 17:02
hästi hea kook on !
marielle 26.aug 2010 18:07
Meil läks ikka väga metsa see kook, aga eks me üritame edasi
Ragne 23.aug 2010 13:16
Hindeks 5
Ragne 23.aug 2010 13:16
Proovisin ka selle koogi ära. Tegin retsepti järgi, ainult suhkrut panin veidi vähem. Kuna mul koogivormi polnud, tegin plaadi peal, sellegi poolest tuli väga hea maitsega ja huvitaval kombel läksid muidu magusad valged klaarid hapukaks :) Igatahes teen seda kooki veel ja suuremates kogustes :D
Chantal 22.aug 2010 19:33
urr kui mõnus :D raputasin kaneeli ja suhkurt küpsemis ajal peale supper lux koos mõnusa vanilje jäätis epalliga :D
Kylize 30.nov 2009 16:54
Väga huvitava maitsega kook! Mulle,kes ma väga magusaid kooke ei armasta,sobis hästi! :P
enzziuu 24.okt 2009 16:17
ei täitsa hea oli , aga JUBE magus . :S
Anett 18.okt 2009 19:58
Väga hea! Panin ise vähem võid, u. 150 g ja 2,5 dl suhkrut, lisasin vanillisuhkrut ja sidrunimahla ka- tulemus superhea ;).
maias 13.sept 2009 13:17
igav kook!:S
soolken 05.sept 2009 16:02
:A:A:A:A:A:A
soolken 05.sept 2009 16:02
:A:Y:Y:Y hästi hea kook oli . :O:H:A
fortunefish 31.aug 2009 17:32
minu meelest suht tavalise maitsega
Tuule 25.aug 2009 13:20
minu perele küll igatahes maitses väga, sidrunikoort küll sisse ei pannud, kuid järgminekord proovin sellega :)
lauretnsius 14.aug 2009 10:02
tõeliselt hea kook ,millele annab hea maitse sidrun.Võid ja suhkrut panin poole vähem.Puistasin koogi üle kaneeliga.Taigen meenutas keeksi taigent.
mai 12.mai 2009 19:22
mul ka just kook ahjus, eks näis, milline lõpptulemus on ;)
annika500 30.dets 2008 15:50
see on parim mida siiani leidnud olen:P
Nele 28.okt 2008 12:21
väga maitsev oli! terve pere kiitis ja nõudis juba uut:P
heliivika 07.okt 2008 17:24
küpsetasin kooki teist korda ja 350dl suhkru asemel panin 150dl ning palju parem sai... kusjuures sellegipoolest võib vähema suhkruga mõne jaoks liiga magus jääda. ainult sellest ei saa aru, et mis olekus seda võid suhkruga vahustama peab? ma tegin seda toasooja võiga... või peab see olema eelnevalt sulatatud või? igatahes küpsemise aeg üle küll ei läinud. esimese koogi pidin seepärast peaaegu kõrvetama, sest südamerahuga tahtsin need nö 20 lisaminutit juurde panna:) aga vähema suhkruga sai kook täiesti hea, mees nõudis igaljuhul juba uut:)
12